nisanmaral AyGC Iğdır özel bulut hastanesinde, doktorumuz orayla anlaşmalı. 3500 normal, 4000 sezeryan bakalım hayırlısı 🤷🏼♀️
Busraodem nisanmaral merhaba bende orada düşünüyorum doktorunuz kim acaba bi de epidural fiyatı biliyor musunuz
Littlespy Yesimykc evet bana da Aylin Ayrım olursa 9500 diğer doktorlar olursa 8500 demişlerdi. Aylin hoca ile anlaştım ancak burada yazılanları görünce kazıklandım mı diye düşünüyorum 😬😬😂
uykucubianne AyGC izmir özel çınarlı hastanesinde yapmayı düşünüyorum fiyat değişikliği yoksa ve yanlış hatırlamıyorsam 4000 liraydı
gizemozarslan uykucubianne ben geçen hafta gittiğimde sordum çınarlıya gidiyorum. Yılbaşı sonrası zamlı fiyat 3500 TL dediler sezeryan ya da normal farketmiyor ama epidurala ekstra ücret alınıyor mu bilmiyorum. Sizin bilginiz var mı
Mrvesahn Gizemlimmio Ben iki gün önce aradım 3500 dediler herkese farklı fiyat mi söylüyorlar acaba Mayıs’ta inşallah benim doğumum bı arayıp sorayım demiştim
ysmntrhn AyGC ben Antalya Anadolu hastabesinde doğum yapacagım. Hamilelikten önce Özel sigorta yaptırdım 2800₺ ye. Muayene tahlil ve doğum icin ekstra ücret ödemeyeceğim.
nergiz__ İstanbul Bahçelievler Aile hastanesine giden var mı acaba aranızda, memnun musunuz? Doğum ücretleri 2020 yılı için normal 5000 bin tl idi.
Baharakgul Ben samsun liman hastanesi nur öztürke gidiyorum 3 yıldır ayni fiyat mis normal 3 bin sezaryan 3700 buluyor yatak parasiyla tabi ama dogum hersey istedigimiz gibi. Acaba zam geldimiki insallah gelmez doktorum hastanem cok iyi .
Serapgnsts Baharakgul ben Liman Hastanesi’ne sorduğumda doktor olarak sormadım ama normal doğum epiduralli 3500 TL dedi sezeryan 3200tl dedi oda ücreti falan hariç +400 TL oda ücreti alıyorlarmış ve şuan ki fiyati söylediler zam gelebilir dediler
Deryaaselll Hayriye1410 bende o hastaneye gidiyorum fakat yanlış biliyosunuz normal dogum 3000 sezaryan 3500
Dmr_nry Meryem0407 canm corlu pek bilmiyorum ama tekirdag suleymanpasa da yasam sezeryan 4 bin star medicada 4 bin mis diyebiliyorum.
E-v-A101 AyGC Adıyaman gözde hastanesi 3.000 liracık olurda mesai dışı. Sancın tutup gidersen. 450 ek ücret veriyorsun 😁😁 ne komik değil mi
ZeynepOguz87 AyGC florya medical park doğum paketi yaptırdım muayeneler, labratuvar tahlilleri, nst,sezaryen veya normal fark etmeyen doğum dahil 8250 tl
Evangel ZeynepOguz87 merhaba benden hastane doğum paketi için 10 bin istedi? İndirim yapılmadı çok üstünde durmamıştım ama indirim yok dediklerinde?
Smyrhcr AyGC fiyatları duyunca kendimden geçtim yahu ben 1200 e çok diyorum millet 6 bin 7 bine doğum yapıyor