Hazan_yeli25 Hicranyigit bnde orda düşünüyorum normal sezeryan aynımı ücreti hangi doktor bide onu sorayım memnunmusun
Hicranyigit Hazan_yeli25 salı günü sezeryan doğum yaptım 4200 doktorum.arzu değirmenci akar gayet memnun kaldım
Hazan_yeli25 Gorkim sanki bzm yerimize onlar doğurup acı çekecek🤭 bu ne paha böyle yazık günah iki üç saatligine bu kadar para çok her halükarda acı cekicez nereye gidiyo bu pahalılık bu hayat Allah kolaylık versin hepimize
Hazan_yeli25 Hicranyigit teşekkürler cvbnz icin.çok pahalıymış başkaları da daha önce farklı fiyatlar yazmıştı çok alıyorlar ya az para değil
Gorkim Hazan_yeli25 evet bu sene çok pahalandı doğum artışı olmuş nufus da 400bin hastanelerde her türlü kazığı atma peşinde
egesmom Dilaam doktorunuz kim acaba ben de qynı hastaneye gidiyorum sezaryen ücreti 13.800 dediler en son normali sormamıştım🙂🙂
Ozlemakcay karayakaydan benim de medicana farklı ilde ama doktor parası dahil mi ? Yoksa ayrıca hastahane ücretini biliyormusunuz?
Ayse03 Birminiginannesi doktorunuz kim acaba bende sankoda düşünüyorum ama doktorum dışarıdan gelecek
Birminiginannesi Ayse03 ben sankoda doktorum degiştirdim sevgi kandemir Di hic ilgili doktor degil bilgi bile vermiyor paraya doymuş yada bunalmış artık