Sumeyyeglr2758 AyGC Bursa medicabil forograf çekimi içinde 4000 denildi geçen sene 3500 müş 1 gece kalmalı 2 gece kalınır sa 750 yatak parası istenildi
Nefeshangul AyGC Gebze yüzyıl Hastanesi’nde Ceyhun Ateş doktorum normal doğum 3700 olmuş sezryanda 4500′dü sanrm zam gelmiş
Esmos26 Melisa12 oraya telefon etmiştim epidural için 6500 dediler muayene 200 TL ama içeriklerinde ne var bilmiyorum hastaneye kadın doğum için hiç gitmedim
fatimedikici AyGC ben ozel bir klinikte takip ediliyorum dogum ve tum kontrollerim toplam 6900 tl dogum yerim ankara koru ya da ankara medicana hastanesi insallah
Beyzamarangoz AyGC ordu medical park sezeryan doğum ücreti 2800 dediler bir gecelik oda ücretide 450 tl
selinyslrtdgn Defneninannesi19 bende medikal park nagihan Yılmaz a gidiyorum.doğum normal de sezaryen de aynı 5450₺ dediler
qaye35 İzmir medikal Park muayene ücretleri,tarama testleri,tahliller ve nst Ler vs.hepsi dahil sezaryen veya normal doğum, refakatçi ücreti konaklaması da dahil paket olarak toplam 6500 TL.
Zeynnpk AyGC sakarya beyhekim 3300 normal ve sezaryen. Ssvd biraz daha yüksekmiş. Zam belli değil dediler.
OMAYBABY Zeynnpk doğum ücretinin içinde neler var acaba fotoğraf çekimi vs var mı ? Birde hangi doktora gidiyorsunuz 😌