Minimalist_anne AyGC İstanbul kozyatağı Central Hospital da yılbaşından önce 3.750 idi. Zam geleceğini söylemişlerdi. Henüz zamlı halini bilmiyorum bu ay sonunda öğreneceğiz.
Ebru_tk Sefanur11 doktorunuzdan memnun musunuz :) normal doğumu gönülden destekliyor mu 😅 bir de ağrı odasında anne tek başına kalıyormuş diyorlar yanına eşini falan almıyorlarmış?
A21 AyGC İstanbul Elitium hastanesi isteğe bağlı sezeryan 1800 tabi ikinci doğumum ama ilk sezeryan 🥰
Ayseege6156 AyGC Gaziosmanpaşa Medicalpark normalde sezeryan da 6 bin oldu yılbaşından sonra ama ben 5 bine doğum yapacağım 32. Haftamda ocak ayına gelmeden sözleşme yaptık fiyat sabitleme o yüzden 5 bin ödeyeceğim
Fadimehnk mavii33 normal 5 bin anestezi ücreti 500 TL ama benim doktorum özel klinik doktoru doğumu o hastane de yapıyor normal hastene doktorlarının fiyatını bilmiyorum 🤷♀️
Mevlude00 Damla55Defne 5400 olmuş malesef takipli hastalara indirim yapıyorlar muayene ücreti 165 tl den 265 e çıkmış bayağı zam gelmiş
ipekkk12 Ciciannem27 liwde ne kadar bilmiyorum ama benim doktor Abdullah Göymendi 300 TL şuan muayene kontrol
BebegimleYeniHayat_34 İstanbul Şafak hastanesi nurhan hanım 2500 normal 3500 sezeryan SGK ücret bu sigorta yolsa *2 fiyatlar
Eylul_melek Nesrinnur çok fazla değil mi ya bende özel hastanede normal doğum yapmayı planlıyorum 1,500₺
smanur_erd42 rmeyssamet bende orda doğum yapmayı planlyorum doktorum güler altıntepe ama çok pahalı ya
Bilibon Bahcelievler medicana dr disardan zam gelmemis hali 7000 liraydi henuz zam belli degil gelmesinde Hakkimizda hayirlisi
0gizem AyGC Ben daha bugün gittim hastaneye okmeydanında normal Doğum 2.200 tl sezerryan Doğum 2.600 tl ama daha fiyatlar güncellenmemiş zam gelecek
burcubrnc AyGC İstinye Üni Liv Hospital İstanbul biz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık geniş ailem paketiyle 3500 tl doğum ve bütün süreç içinde
Mine82 AyGC AyGC bu fiyatlar doğummu yoksa içerisinde muayenelerde varmı paketmi? Çünkü ben ankara hrs hastanesine gidiyorum doğum paketi 12.500 tl 12. Haftadan itibaren alabiliyorsunuz ve o zamana kdr ödediğiniz ücretlerin yarısını düşüyorlar.