Merveyzc1661 zeyzeyyyy evet son üç dört haftadır daha dikkatli davranıyorum bakalım hayırlısını rabbim nasip etsin 😊
bilgs15 Merveyzc1661 eşim diyor sen 2 kg eksik say kendini o 💩 onun ağırlığı 😂 beni teselli ediyor ama gerçekten akşam 7 den sonra bir şey yemem dikkat ederim kızartma tüketmem tatlıyla aram hele hiç yok anlamadım bu yükselişi 😂
Esosun Merveyzc1661 amin canım bende hafif balıketli idim bu 2. Gebeliğim ilki düşük oldu 2 ay sonra geri hamile kaldım o yüzden 76 kilo ile kaldım 🤷🏼♀️ Aman bebek sağlıklı olsun da o kilolar gider gider merak etme çocuk verdirir kilo 😁
Merveyzc1661 bilgs15 ahahaha 😅 güldüm ya bende myve yiyorum akşamlardan genelde ama ne bileyim bri şekilde doğurcaz ama du bakalım 😂
Esosun Merveyzc1661 aynen canım ya ödüm çıkıyor bişeyler olcak diye vallahi bi zaman geçse de artık doğum anına gelsek keşke ❤️
HaticeeKubraa 0310b ilk aylardan itibaren mi aldınız . Belli bir aydan sonra mı almaya başladınız . Bende 40 ile hamile kaldım 16 haftalığız 45 kilo oldum şuan .