Dicledgg 13 hafta 1günlük bebeğim , özel bir hastaneye gittim erkek dedi doktor arkadaşlar doğrumudur sizce?
aylul0 Dicledgg belli olanlar oluyor ama bazen kordonu pipi gibi görüp yanlış yönlendirme de yapabiliyorlar 🙈 kesin erkek dediyse emindir doktorunuz.
Aysem41 Dicledgg kimi doktorlar cocgun kemik yapısından bile hemen anlıyorlar canım. Benim doktorum kemik yapısindan o haftalarda erkege benziyo dedi ver öyle de oldu🤗 rabbim hayırlı evlat eylesin 💞
Duygus97 Dicledgg benim de 13+1 de kız dedi doktor kendinden çok emindi ama ben yine de diğer kontrolü bekliyorum kesinleşmesi için. Siz de biraz daha bekleyin isterseniz ne olur ne olmaz yanılma payı olabiliyor illaki
Dicledgg aylul0 aslında doktor söylemek istemedi netleşmeyene kadar ben çok ısrar edince %51 erkek 3hafta sonra cinsiyet tamamen belli olucak dedi 😊ilk çocuk olunca merak ediyor insan
aylul0 Dicledgg benim doktorum da 11+5te, 1 ay sonra belli olur dedi ama ben 4 değil de 3 hafta sonrasına randevu aldım meraktan çatlıycam napiyim 😂
Dicledgg Aysem41 çok teşekkür ederim canım benim amin önce sağlıklı olsunda cinsiyet fark etmez sadece merak ediyor insan 🌸🤍