Daha doğuma 3 hafta kadar var derken 36. Haftamda tansiyon yüksekliğinden dolayı doktorum yakın takibe aldı beni. Yarın gel sezeryana alıcaz bebek karnında iken çok riskli tek yol bu dedi ve ben çok üzüldüm erken gelmesine çünkü daha zamanı vardı ve küçük ve sağlıksız doğabilirdi. Öyle böyle derken 1 hafta doktorum tansiyon ilacı kullanmamı söyledi. Kullanmaya başladım ama hiç bi faydasını göremedim. Şiddetli baş ağrısı, nefes darlığı, fenalık hissi beni mahvetti. Gun geçtikte daha da kotuye gidince tansiyonum bi anda 18 e kadar çıkınca hastaneye gittik ve doktorum artık bekleyemeyiz dedi ve o an kızıma kavuşmanın heyecanı ile elim ayağıma dolasti herşey hazırdı ama ben hazır değildim ve korkuyordum kendimi hep normal doğuma hazırlamıştım. Sezeryan açıkçası korkuttu beni ama mecburdum. Doktorum yarın sabah 7 de burda ol dedi ve beni geri eve yolladı. Eşimi aradım ve durumu anlattım o da apar topar geldi ve son eksikler halledildi. Vee denizimin karnimda son gecesiydi o kadar heyecanliydim ki uyuyamadım bile. Eşim saolsun çok destek cıktı sabaha kadar masaj yaptı sakinleştirmeye rahatlatmaya çalıştı. Ve sabah oldu 7 de hastanedeydim. Hemen yatış işlemleri yapıldı ve beni önce nst ye alıp sonra odama çıkardılar ve direk hazırladılar idrar için sondayi oda da taktılar ve canım çok acıdı açıkçası. Sadece kasmamak lazım mis bunu ogrendim. O ameliyat önlüğünü giyince beni panik sardı. Ve annem ve eşimle vedalaşıp helallestik. Ameliyathaneye götürdüler beni . Off o ortam buzz gibi. Titremeye başladım bile şimdiden. Ve anestezi hemşireleri öne doğru eğilmemi istediler ve bi iğne vurdular hiç acımadı açıkçası 10 saniye sonra ayaklarima bi sıcaklık geldi hissetmemeye başladım ve biraz bekledikten sonra doktorum gelip kendini gösterip saçımı okşadı , o hareketi bile beni o kadar rahatlattı ki. O kadar mükemmel bi kadın ki iyi onu seçmişim. Sonra çok geçmeden bi ciyak sesi meleğim yukaridan gösterdiler bana çok küçük diye başladım ağlamaya. Allahimmm ne güzel bi duygu sanki bende yeni den doğdum. Melek kızım tertemizdi kan bile yoktu üstünde. Sonra onu hazirlarken o ağladı ben ağladım. Doktorum neden ağlıyorsun canin mi yaniyor yoksa mutluluktan mi dedii mutluluktan dedim. Sonra ağlarken bi anda başıma şiddetli bi ağrı girdi gözüm karardı başımda duran hemsire tansiyonu yükseldi dedi sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda doktorum yoktu beni yukarıya çıkarıyorlardı. Sonra odaya girdim ve ailem beni bekliyordu. Çok küçük diye söylendim sadece başka bisi konuşamadım ve meleğimi bana getirdiler. Böyle kavuştuk kızımla çok güzeldi herşey. Zamaninizi çaldıysam özür dilerim.