denizali_ Minnosunannesiii file ye gerek yok ki temiz bi havlu katın yeter eskiden file ve küvet mi vardı 😃😃
NesssE mucizemm01 ben bimden de almıştım ama bu gerçekmiş bez gibi incecik baya kalitesiz. Paketini bile açmadım alırken de ne kadar kötü olabilir ki on lira bşey demiştim ama hiç içime sinmedi
NesssE Anne1521 kova kırık geldi onu adam binadan çıkmadan farkettik. Ama nosu yoktu arayamadık. Şokun nosunu aradık. Hiç bi sıkıntı yaşamasan değişim ve iade yapabileceğimi hatta sıkıntı yaşarsam onları arayabileceğimi söylediler ve gerçekten çöl beğendim
denizali_ Minnosunannesiii aynen sobanın yanında koca leğenin içinde kirli çamaşırlarımızı katardı annem leğenin icinde onda yikanirdik🤣🤣
Bi-anne Minnosunannesiii bende geçen sefer geldiğinde almıştım şoktan, filesini hepsiburadan sipariş ettim,sevi bebe marka delikli file oldu, alıpta file bulamayan varsa linkinide atarım
seday93 Taze-Anne28 aldım canım filemiz bu https://www.civilim.com/babyjem-kuvet-filesi-pembe-393 indirim var bu köpüklüler çok güzel bakabilirsin
Nondefined bltern1 ben aldım ancak küvetlerin içine sığmadı asla mecburen ayrı kullanacağım büyüdüğünde
Anne1521 seday93 yanlış anlamadım değil mi şokdan aldığımız küvete uyuyor bu file bende bugün küveti felan aldımda e bebeğe daha gidemedim file için sizin söylediğinizde bakarım