Mesudekaracan08 Kızlar kayınvalidemi ve kayınbabamı çok seviyorum çocuğumun cinsiyeti belli değil ama şimdiden isimleri hazır kayınvalidemin yada kayınbabamın ismi olucak . Aslında istemiyorum ama bişey de diyemiyorum
Cansu26 Mesudekaracan08 Bebeğimin kendine has ismi olsun isterim desen olmaz mı ben öyle hissediyorum ne anne ne baba ne de aile büyüklerinden birinin ismini arzu etmediğini belirtmelisin soyadını babası veriyor ismini ben vereyim de sağlam dur 🥰🥰boyun eğme eğer istemiyorsan gönlüm razı değil de insanlar kırılır diye kendinizi üzmeyelim 🙏🏻🙏🏻
1Dygs1 Mesudekaracan08 birçok kişi kayınvalide ve kayınpederini sever ama kimse senin koyacağın isimlere alınganlık yapmazlar herhalde diye düşünüyorum bence özgün isimler bulmalısın ama sen bilirsin hayırlı olsun 🙏😊 mesela benim çocuğumun isimine bir Allah’ın kulu karişamaz bende çok severim kayınvalide ve kayınpederi
Merinosunannesii Mesudekaracan08 açıkça söyle canım sende ben şu ismi istiyorum diye eşinle konus ne benim ailemden isim olsun de ne senin ailenden
Minnosunannesiii Mesudekaracan08 güzel inşaallah kızdır erkek olsa da Zekeriya Kağan Filan koy Kağan dersin ama zekeriya gönülleri olsun
Mesudekaracan08 Minnosunannesiii aynen yanına koymak istiyorum ama onları da çok seviyorum kendi annem babam gibiler hiç farkları yok