Nur16 4 haftalık hamileyim hiç bulantım YOk yemeklerden iğrenmiyorum herşeyi yiyorum bişeyi çok istiyerek yiyorum bi zaman sonra istemiyorum sizin bulantınız oluyomuydu ilk zamanlar
Nihanozturk Nur16 benim 5.haftadan sonra baslamıstı 13.haftada bıcak gibi kesilmisti😄 suan 37yiz o günlerin daha güzel oldugunu düşünüyorum suan 😄
HicranKzn Nur16 daha durrrr😁😁 8-9 hafta bi başladı 14. Haftaya kadar öldğm öldüm dirildim bende senin gibi kahkaha atıyordum gülüyordum hamilelere süründüm resmen😆 1 buçuk ay evime giremedim herşeyden tiksindim
Hcrksk Canım daha yeni başlayacaktır.umarım başlamaz anamdan erdiğim süt burnumdan gelmişti.çok çektim.şükür bitti.ama tiksintilerim hala devam ediyor.
kizannesii 4 hafta daha çok erken😂 Dur bakalım bi 7-8 olsun ondan sonra başlar eğer olacaksa bebde pek olmadı inşallah senin de öyle devam eder güzel geçer gebeliğin🙏🏻
MelikeAkdoan Nur16 6. haftada veya daha sonrasında başlıyor genelde bulantı,aşerme,tiksinme durumları🤔 başlamaz inşallah böyle devam 😂
Secily Nur16 kalp atışı başladıktan sonra başlıyor mide bulantısı diye duydum benim 6dan sonra başlamıştı
Nur16 Secily birde ben çocuklara yaklaşamıyorym Artık doktora gittim kızamık aşısı Küçükken vurulmuşsun ama aşı tutmamış dedi yeğenim var 1 yaşına gircek ona bile dokunamıcam hamilelik boyunca 😢okul öncesi çocuklardan uzak dur dedi 😢
ElifAlinal İyi akşamlar çok şükür benim ne miğde bulandım nede aşermem olmadı herkesin bünyesi farklı oluyomuş kimisinde hiç olmuyomuş bende sürekli soruyodum ama bulantı olmaması en iyisi mutlu bi şekilde geçiyo şükür hamilelik 20+3 olduk bizde hayırlısıyla