2zlerinannesi kardelen214 ay bir de her şeyin kokusu geliyordu söylemeyi unuttum 🙈 resmen zigon sehpanın kokusunu alıyordum, Allah sana da nasip etsin canım benim ❤️
Dehya Hafif bulanti ve koku hassasiyeti vardi yok ya kendi kendime gelin güvey oluyorum diyodum Sonra gece sigara içerken bi öğürdüm artik tamam dedim ertesi gün beta>15000
Melodyy kardelen214 valla canım ben değilde eşim anladı ben normalde adet günüme yakın hep tatlı isterim o ay kelle paca çorbası istedim 2 3 günde bir içiyorum eşimde dedi sen hamilemisin acaba dedim ne alaka dedi normalde tatlı yiyodun bu ay çorba istiyon sürekli bide o aralar sabaha karşı mide bulantim oluyordu ona rağmen hiç aklımdan geçmedi sonra eşim test aldı dedi yap hemen 1 hafta felan yapmadım korktum ya hamile değilsen diye sonra dedi yaptın mı dedim yok yapsana ya dedi bisey olmaz dedi cikmazsada tedavi oluriz her yolu var dedi sabahına yaptım kafamı teste bi cevirdik 2 çizgi üstüne ezan okundu valla dedim hamileyim ben duşa girdim çıktım eşimin uyanmasını bekliyom beni hastaneye getirdi 6 7 haftalik hamileymişim eşim tabi inanamadı bir hafta felan gerçekten hamilesin demi sağlık ocağındaki ebe de baktı demi ultrason kağıdını gosteriyom bak diyim var öyle bi heyecanlı animiz oldu 😂😂
kardelen214 vuslatim34 ben de canım beklemedyim adet mi gelecek poztf göreblecek mym bu ay dye dua edyorum bakalım
vuslatim34 kardelen214 benimde 3 gündür geçiyordu sanırım şimdi oldum gibi adet. bu ay soğan kürü yapmıştım alt üst etti düzenimi
KMerveK kardelen214 aşırı ama aşırı uyku hali böyle dermanim bile yoktu etim eziliyodu sanki kahvaltı bile hazirlayamiyodum o derece
AybukeA Regl agrisi gibi karnimda agri olmustu, ama regl olacağımı düşünüp ped almistim, 2 3 gun gelmeyince test yaptım silik cift çizgiyi görmüştüm 😊
Melodyy kardelen214 âmin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲 biz 4 5 ay dedik olmadı bende o ay dedim artık olmuyor ümitsizliğe kapıldım hiç düşünmedim valla aklından bile geçmedi hamile olacağım vmkafaniza takmayın fazla hiç düsünmeyin ummadığınız zaman bebiş cikiveriyo ortaya ☺☺
Deep01 Hayırlı günler bende adetim 6 gün gecikti kaset tipi testte silik çizgi çıktı kuruyunca kırmızıya dönüştü ilk defa bu şekilde gördüm. Bugün adet olacak gibi ağrı vardi ama kahverengi leke geldi bi daha gelmedi ayaklarım üşüyor kan testine gitmeye korkuyorum negatif çıkacak diye . . 😔
Denzlsn kardelen214 Adetim düzensizdi hep gecikirdi zaten 1-2 ay olmadığımı da bilirim ama aşırı şişkinlik, göğsümde büyüme ve hassasiyet olmuştu birde hafif kasık ağrısı daha öncesinde böyle şeyler yaşamadığım için kesin demiştim çok şükür şuan 26+5 Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏻❤️
kardelen214 Denzlsn maşallah aminnn rabbim nasip etsin inşallah :) Seni de sağlıkla hayrla bebeğini kucağına almak nasip olsun işallah canım