Eecnr kardelen214 göğüslerde çok ciddi hassasiyet oldu ve damarlanma adete yakında oluyor ama bu bir tık fazlaydı ve geçmedide
SeymaST kardelen214 agzimda demir tadina benzer bi tat olusmustu, reglim gecikmemisti bile kan testi yaptirdim hamile ciktim 🤣🤣
kardelen214 SeymaST ağıza metalik tad spesifik belrtlerden biri adetten kaç gün önceden çıkmıştı canım :)
kardelen214 Buistebirannelikvar kasıkta rahimde batma hissi çok yüksek oranda erken gebelkte gözlenyor,gözlemlerme ,yorumlara ,araştırmalarıma göre
Yenianne266 Ben hissettim reglime 6 gün kala testle öğrendim belirti olarak da sadece göğüs hassasiyetim vardı
Gizem___ kardelen214 mide bulantısı, baş dönmesi, iştah açılması. Ama pilavla ekmek yediren bir açlık 😂
Fatosef kardelen214 adet olmadan önce hafif kramplarim olurdu bu defa olmadı hiç zaten 13 gün sonra da kusma oldu ozaman kesin dedim zaten
2bebek1huni kardelen214 bir gün yaklaşık 18 saat uyudum. Normalde mümkün değildi. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 😊🥰
Yenianne266 kardelen214 erken gebelik testinde çook silik çıktı gün geçtikçe koyulaştı😊 adetime bir gün geçe kan verdim 526 çıktı
eminedlmnn kardelen214 adetimden bir hafta sonra az az kanama geldi 3 4 gün doktora gittim bir sıkkntı yok hormonlardan dedi daha sonrasında öğrendim ki hamileyim ve çok belim ağrıyodu normal de belim de çok ağrımaz 😊
Sadis kardelen214 evet ya bıde anne adayı hıssedermıs ben esıme saka arası hep söylerdim bıde ustune ruya gorunce tm vallaha kesın bende var dedım sükür kı hıslerım benı hıc yanıltmadı
kardelen214 Berfin2121 idrar köpürmesini ilk defa duyuyorum rengi koyulaşması koku olmasını duydum demek ki idrar köpürmesi de olan var