filodib Bol uyku ya. İnsan günde 12 saat uyuyup daha da uyumak istermi? İlk hamileligimde de böyle olmuştu. Bel ve sırt agrim da oldu ama onu yatak değiştirmiş olmaya baglamistim. Uyumak ve uyumak.
merenimo kardelen214 kirpiklerim birbirine karismisti rimel surdugumde berbat bir goruntu ortaya cikmisti 2 gebeligimde de ayni seyi yasadim
Bfduam Kimyon adetten kaç gün önceydi tıkanıklık ve gece mıydı özellikle? Sarı akıntıda bir kaç damla mıydı sadece, yoğun muydu?
Kimyon Bfduam hamileliğimi öğrenmeden 2 3 gün önce aşırı tıkanıktı burnum.. Sarı akıntı ise çok fazlaydı ki adetime yakın hiç akıntım olmaz. Adetime 2 gün kala pozitif gördüm
Kimyon Bfduam gece yoktu. Ama hamileliği ilerledikçe bu tıkanıklık arttı geceleri nefes almakta zorlanıyordum
Busrasener43 kardelen214 göğüslerim bir hafta öncesi balon gibi şişti ve çok acıdı hiç böyle bişey yaşamamıştım 9 haftaliğız halada yaşıyorum 😂😂
160620 kardelen214 tatile bayılan biri olmama rağmen bir an önce istanbula dönmek istemiştim. 10 gün kalacağımız yerde 5 gün kalıp zorla istanbula döndürdüm eşimi😅 aşırı huzursuzdum içim daralıyordu😂 meğer hamileymişim 1 hafta sonra öğrendim 4 haftalık hamile olduğumu.
merenimo Bfduam inanin kac gun once bilmiyorum ama ciddi anlamda karisiyordu 1 hafta icindeki yaptigim kan testinde hamile cikiyordum
BetulG Adet zamanım yaklaştığında adet olacak gibi acı çekiyordum, gebelik aklıma gelmemişti yani. benim kendi adıma şüphelendiğim tek şey : normalde mens döneminde sinirlendiğim şeylere sinirlenmemek oldu
Bfduam merenimo hayırlı olsun yavrunuz. Bu kirpik mevzusu hep döner, sende onlardan birisin:) enteresan bi belirti.
Bsraao kardelen214 aşırı bel ağrım sadece hamileyken oluyor . Belim agriyinca kesin hamileyim demistim
Eise kardelen214 adet belirtilerinden hicbir farkı yoktu bence ,ben hamile olduğumu öğrendiğim halde her tuvalete gidişte adet olucam diye bekliyodum
Bfduam merenimo al bendende o kadar:) Soğuklardan mıdır nedir ısınamıyorum kaç gündür bunuda belirtinden saymadım ama, az biraz makulluk var demek ki:)