Seyma5644 Yenianneadayi2208 merhaba evet görüyorum dilini bile cıkardıgını gördüm o an resmini aldı doktorum 😀 duygu hanım çok ilgilenıyor alttan muaneden korkuyorum 37 haftalıgım zorlamıyor benı kendını hazır hıssedınce 38 de yaparım diyor anltıyor herşeyi sanki senelerdir tanıyor gibi telefonu var bişey olunca ara diyor evet doguma geliyormus. eşimle giriyoruz herzaman izin veriyor ben cok memnunum bi kac tanıdıgımıda yönlendirdim onlrda memnun kaldı 😊
Yenianneadayi2208 Seyma5644 çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için.Kadın doğum doktoru çokta içinin, kanının ısınabileceği ve en önemlisi güven vereni bulmak zor.Tekrar teşekkürler.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Kayabebekk Fatma-hira-74 dogumu bilmiyorum canim ama ben surekli seref hocaya gidiyorum dogumumuda insallah orada yapicam cok memnunum mukemmel bjr doktor ayni zamanda diger hastanelerle kiyasla en uygun ozel hastane diyebilirim
Fatma-hira-74 Kayabebekk benm evime de cok yakın hastane ama ufak bir hastane diye tereddütteyiz peki muayenesi ve doğum ücretlerini biliyormusun cnm
Kayabebekk Fatma-hira-74 muayne ucreti 80 tl 10 gun icinde ikinci kontrolu oluyorsun ama dogum ucretini bilmiyorum canim daha konusmadim cogu arkadasim orada dogum yapti cokta memnun kaldi tavsiye uzerine oraya gidiyorum bende
Estaner88 Gigy şafakta pilanlı doğum yaptırıyorum demişti bana benim normal olduğu için devam etmedim birde gop pahalı gelmişti ozamanda benim yiğenim çalıştı orda hemşireydi hastaneye göre deymez o para dedi ozamanda 4bin diyodu bende bıraktım🤷♀️
Gigy Estaner88 anladım ,benim de riskli diye başka yere geçemedim ,yeni doğan yoğun bakım vs olmasi , hemşireleri,kat görevlileri de,ekipte iyilermiş arkadaşım hemşire o yüzden içime sindi.Saglicakla kavuşalım yavrularımıza ❤️🙏
Estaner88 Tgb_dmrc canım ilk doğumumda pazardı 13sene önce 500milyon para aldı ve doğuma son dakka kala geldi sürekli ebe telefonda bilgi verdi hem para aldı gelipte başımda durmadı bile neyse dedik kurtulmuştum çok şükür hiç bişey gözümde değildi ikincidede hadi dedim öyle böyle bildiğim hastane doktor falan değiştirmedim ondada sancım yoktu Sabah yatıp suni verdiler o yukarda muayenede saat dörde geliyo du doğum için çağırdılar aşşaya saat beşte çıkıcakya hastaneden beni apar topar doğurttu dikti üstümü kapadı bezle gitti benim çok intihabım vardı dikiş tutmadı yakmış derilerimi intihap ebede içimi temizlemek için karıştırdı falan benden sonra birkişi daha vardı oda sezeryan beni bırakıp apartopar ona gitti saat beş oluyo diye acele ediyo benim kanamam varmış benim hbrm yok ben öylece masada bekliyorum bi geldi muayene etti kanamayı görünce bi panik bütün doğumhame ayaklandı onlarada bağrınıyo nasıl görmezsiniz diye halbuki kendi suçu beni öylece bırakıp gitti dikişlerim patlamış birdaha dikti içimi tampon doldurdular kanama dursun diye 3.45te doğum yaptım 6da odama çıktım sonra odama gelen giden ilgilenen bitmedi konturoller muayeneler korktular kanama durmiyicek diye hamdolsun durdu bişey olmadı yanlış anlamasın kimse korkun diye anlatmıyorum belki aynısı olmiyicak sizde benim bir çok tanıdığım var onda doğum yaptı çok memnunlar ben memnun kalamadım birde çok kalabalık muayeneleri saatlerce bekliyosun bunda değiştirdim o yüzden bu doktorda iyi birine benziyor hakkımızda hayırlısı bakalım 3.de nasıl maceralar bizi bekliyo ama şunu unutmayın me yaşarsanız yaşayın yavrunuzu kucağınıza aldınızmı her şey bitiyor normal doğum gibisi yok hakkınızı helal edin çok uzun oldu
Tgb_dmrc Estaner88 aayy cok gecmis olsun gercekten hayret vericiymis, cok üzüldüm. Neyse ki bi sey olmamis. Evet bazen cok yogun doktorlarda boyle sikintilar olabiliyor. Ben de urktum şimdi neyse eledim onu da 😂😂
mucizemi_beklyrm Tazebirannecik bayrampaşada baypark hastanesine gidiyorum. Doç. Dr. Yeliz Gümüş. Hiç sorun yaşamadım sakin rahat bi doktor, çok testlere boğmuyor, cana yakın iyi biri. 32+5 olduk memnunum
harece mucizemi_beklyrm Ya Yeliz hanımın internette tavsiyesini duyup gittim ama bana baya suratsız geldi. Sorduğum her soruya cevap verdi bu güzeldi ama normaldede hep öyle sinirli bi yapıda mı?
Halenurt Bende gop belde tıp merkezi Nurhan hanıma gidiyorum çok memnunum cok guzel ilgileniyor bilgi veriyor. 18+1 en basindan beri gidiyorum
Estaner88 Tgb_dmrc ben saide hanıma gidiyorum iyi bi kadın En son ona gitmiştim onda doğurmayı düşünüyorum ilgilendide önceden bezmi aleme gittim fatihe o süper bi doktor hiç boşa para vermeye gerek yok özellerden bin kat güzel ilgilendi doğurtsa ona devam ederdim kaç aylıksın sen
Hulyapoyraz Umudum_3 cnm simdi ciktim fahri beyin yanından 500 evler safakta yapiyorum dogumu orda yaptiriyorum dedi 3000 dedi dogum ucreti 12 mayis
Umudum_3 Hulyapoyraz Hulyapoyraz sağol canım ya benim tel bozuktu anca görebildim.evet 500 evlere bağlıymış orası ben tam bilmiyordum.teşekkür ederim bende yarın gidicem bakalım gün verir heralde 36 ya girdim bende sezeryan olacak
Psydn Sermindiker bende Fuat beye gidiyorum 2 sefer gittim ilgili bir doktor ama çok kalabalık oluyor hastene çok hastası var
Sermindiker Psydn ben sabah 9.30 gibi gidiyorum hemen girip çıkıyorum. Bence çok hastası olması extra bi tecrübe güzel doktor ki kapısında hastası kuyruk 😊