Alperefet Kızlar günde 2 yumurta yiyen var mı bir sakıncası olurmu acaba sabah yiyorum bir tane bazen öğlen de pazıya ıspanağa mantara falan kırıyorum fazlası zarar mıdır acaba
esraizmirli Alperefet ben her sabah 2 tane yiyorum şu zamana kadar çok şükür bişey olmadı 7 aylık hamileyim👀
Deletedmom10 irorkay bende poğaça kek bile yemiyorum yumurta konuyor diye de zordan sarısına alıştım suda haşlayıp ekmek arası sırf fayda için
irorkay Attent canım ben yer yemez çıkarıyorum. Doktorum zorlama o zaman dedi 3 aydan sonra ye dedi. İlk 3 ay bebek etkilenmez çok senin beslenmenden dedi
Attent irorkay Evet evet ilk 3 aydan sonra artık ne yersen o bebeğe kilo aldırıyor hata benimki kilo fazla die 2 hafta onden gidiyor 31 haftada
Lavinyaaaa Alperefet Her güne sahan da yumurtasız kahvaltı yapmazsam olmaz. Artık korkuyorum çocuk doğduğunda yumurta kafalı olacak diye 😂😂
Oglm_0212 Alperefet ben yemedim ama arkadaş hergün 2 tane kahvaltıda ya haşlar ya tavada yapar yerdi maşallah bebeğide gayet saglıklı kgsu iyi dogdu
Nvkdkdkd Diyetisyenim her sabah 2 tane yememi söyledi . Ben de yiyemeyeceğim için bir tane muhakkak ye dedi . Yumurtanın yanında peynir tüketme dedi . Protein yanında süt ürünleri emilimi azaltıyor . Peynirden ziyade yumurtaya çok önem veriyorlar .
Halide_zehra Alperefet bende hergün 2 tane yiyorum hatta kendimi tutmasam 3,4,5 bile yerim çok seviyorum yumurtayı 😄hiç bi zararı da yok rahat rahat ye ☺️
Tugcemre08 Alperefet oğşuma hamileyken 15 tane rafadan yiyordum siz neden bahsediyorsunuz 😄😄 ne 2 si 😄😄😄