Senayyalcin Saçlarım eskiden aşırı çoktu ve sanırım çok düzleştirmekten falan dökülmeye başladı ama şuan hamilelik döneminde bildiğiniz avuç avuç dökülüyor, siz de böyle bir sorun yaşadınız mi yaşadıysanız ne yaptınız ?🥺
Havvaozgur Senayyalcin hamilelik öncesi aşırı dökülürdü hamileligimden beri hiç dökülmüyor benimki canim
DaisyMom Senayyalcin kac haftalik hamilesiniz.Ilk 4 ay bende de dokuldu banyoda felan surekli geliyordu elime.Sampuan degistim daha sonra kendiliginden duzeldi.Suan hic dokulmuyor.Hamilelikten dolayi cok oluyor bu durum.Ama gecici birsey uzulmeyin.Kiminin dogumdan sonrada dokulebiliyor.Ama tabi saca uygulanan islemlerde saci yipratabiliyor.
Caglayamac Senayyalcin benim hamilelikte aksine hiç dökülmedi aldığım vitaminlere bağladım ama Doğum yaptığımdan beri deliriyorum artık kafamda saç kalmadı moral bozmak gibi olmasın ama asıl doğumdan sonra dökülüyor
Gzdehnm Senayyalcin benim de anormal derecede dökülüyordu doktora söyledim Demir eksikliğinden dedi. Ve günde bir aldığım ilacı ikiye çıkardı. Çok iyi geldi bana
tgb006 Senayyalcin kan değerleriniz nasıl? Doktora durumunuzu söyleyin belki 1 hap yerine 2 hap verir kan için. Hamilelikte genelde kan değerleri düştüğü için dökülüyor olabilir. Belki size yeterli gelmiyordur. Kan değerleri düzelince hiç dökülmüyor. Benim de tek korkum doğum sonrası. İnşallah dedikleri kadar dökülme olmaz 🙏🏻