Nvkdkdkd Merhaba hanımlar 9 haftalık hamileyim hamilelikte kendi aracımızla yaklaşık 9 saatlik bir yolculuk yapabiliriz . Yolculuk konusunda doktorlarınızdan fikir aldınız mı hiç
Ayseege6156 Nvkdkdkd ben 12 haftalıkken yaptım 10 saatlik bir yolculuk doktorum 2 saatte bir durun biraz yürü bacakların açılsın kan dolaşımın değişsin yeterli dedi tabi düşük riskiniz yoksa bütün doktorlar izin verebiliyor belli şartlar altında
ssnnmmm Nvkdkdkd eğer mecbursan her 1,5-2saatte bir en az 10dk yürüyüş yapman gerekiyor ama gene de doktoruna bi mesaj atıp sormalısın
Kbraisik1 Ben sormuştum doktoruma canım 2 saatlik yola tamam demişti ama daha fazlasına izin vermemişti. Doktoruna sorman daha faydalı en kesin bilgiyi o verir sana.
Okuryazar Benim doktorum izin verdi. 9+5 günlüğüm. Sanırım kese durumuna, düşük riskine göre değerlendiriyor doktorlar. Bende 7-8 saatlik yolculuğa çıkacağım.
Damlaltinay Valla ben Bingöl’den Bursa’ya geldim 9 haftalıktım; mecburdum. Çok şükür bir şey olmadı 🤲
Zk3865 Bende memleketimde doğum olsun istiyorum gebeliğin son 2 hafta kala 12 saat yolculuk yapan var mı