Bibliophilia-1991 -Y61- erkekle alakalı mı bilmiyorm ama bende hiç bulantı yaşamadım açıkçası tiksinmem bile olmadı 🤷🏻♀️
Mirasaki -Y61- ilk oğlumda 5 ay kustum ilaç ve serumlar bile fayda etmedi şimdi de hamileyim yine erkek 4. Ayımdayım ve hala mide bulantım var kusmalarım yeni durdu prillam ile onu kullanmayınca yine kötü oluyorum her ikisinde de su dahi içemedim kusmaktan kan geldi boğazlarımdan bünyeyle alakalı cinsiyetle değil
Dnz_yksr -Y61- kiz bebeğe hamileyim cok rahat bi hamilelik geçirdim hic kusmadim sabahlari ac karna bulantim olurdu az o kadar bünye meselesi tamamen
elifuludemir Erkek bebişe hamileyim bulantılarım 4 haftalıkken başladı şuan 5. Ayıma girdim çok yoğun yaşadım bulantıları hafiflemesi 18. Haftayı buldu..şuanda ara sıra hala oluyor bulantı ilacıma devam ediyorum erkekte bulanmıyor diye birşey olmadı yani sanırım biraz bünye meselesi
ratatosk -Y61- arkadaşımın hem kız hem erkek çocuğu var iki hamileliğinde de 9 ay serumla beslendi. Cinsiyet değil tamamen bünye işi
kuzeylianne -Y61- arkadaşım 3. Oğlunu doğuracak kız kusmaktan perişan oldu. 6. 7. Ayına kadar kusuryor her seferinde. Benimde oğlum olacak Allah’ın izniyle 33. Haftalıgız kusma filan yok. Hep hurafe inanmayın😅
Urazim_0606 Bende oğluşumla 33. Haftadayım ama hala mide bulantılarım devam ediyor bu süreçte 14 kilo bile kusarak verdim 😂 demem o ki bünye meselesi
benaslindayohum -Y61- arkadasimin erkek ilk 3 ayı yedigini istfta ediyordu ama gorumcesi kiz çocuğu var hic bulanmamis banada tahmn olarak kiz dediler toplasan 3 defa ogurdum😁
LamiyaCetinkaya -Y61- 9 ay kustum ben, son aylarda biraz azaldı ama durmadı. Doğum yaptığım gün de kustum hatta 😅
Sheems -Y61- yanlış bence, been hic bulanri kusma yaşamadım, bebişim 26 haftaya kadar cinsiyyetini gizledi, yeni ogrenmişim kizz diye 🤗 bulantinin erkek kiz diye farki yokdur
2bebekbirana -Y61- Yani ilk oğlumda hiç yaşamadım tiksinme mide bulantısı hiçbir şey olmadı 2.gebeliğim bunda da aynı oğlum gibi ben kız hissediyorum ama bakalım ne çıkıcak bugün hastaneye gidicem.
Momcans Benim de oğlum olacak insallah ama 12.haftaya kadar bulantilarim oldu ama cok sukur surekli de kusmadim istahim asiri azalmisti . Simdi 14.hafta bitiyor ara ara bulantilarim oluyor ama hamilelik hali iste 👻