melekanesi Fzlh ben gidiyorum. İki düşük sonrası arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Keşke daha önce gitseymişim diyorum. Rahim durumumdan dolayı gittim aslında. 2 ameliyat geçirdim. Sakin yapılı, soğukdur ama gerekli bilgiyi verir. Ben memnunum Cem beyden.
Kuzucumm Fzlh ben hic memnun kalmadım tüp bebek yaptırdık ilk gun cok iyiydi ilgiliydi aciklama yapti. Bizde memnun kalip tedaviye başladık ve pusman olduk ilgisizdi telefonuna ulasmak imkansız tranferim yapıldı sonucumu bile arayip sormadılar ve negatifti. 6 ay sonra dogal yollarla hamile kaldim. Ben tavsiye etmiyorum.
Fzlh melekanesi bende ona gidiyorum çok memnunum peki cem beyin doğum paketi varmı ben tıpta doğum oluyor diye biliyorum
melekanesi Fzlh gebeliğim olmadığı için bunları konuşmadık. Ama Cem bey Medicana da yaptırıyormuş. Forumun birinde okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum. Doğum için 7.000 ödediği yazıyordu.
Fzlh melekanesi benimde ilk kalp atışı duyulmadığı için alındı cem beye gitmiştim şimdi gebelik için gidiyorum evet hamileyim
melekanesi Kuzucumm Şahsen aradığımda geri döndü, mesaj attığımda cevap yazdı. Ameliyatım fakültede oldu. Cem bey girmemesine rağmen ameliyat sonrası odama geldi. Ben iletişim konusunda sorun yaşamadım.