gamzen346 Kızlar benim daha 1 ayım var ama şimdiden gögüs çatlağından korkuyorum şimdiden nasıl anlayabilirim gögüslerimin çatlayıp çatlamayacağını nasıl tedbir alabilirim başına gelen ve atlatan çaresini yazabilirmi lütfen .
Fdnozc gamzen346 bende 36. Haftamda başladım sürmeye suan 38. Haftamdayim tedbir amaçlı sürüyorum çünkü çatlamasından korkuyorum daha nemli ama önceden kuruydu göğüs uçlarım
Hazirana gamzen346 simdiden ara ara kurusogan suyu sur doguncada kullanabilirsin bende cok ise yaradi
gamzen346 ElifKarata Nasıl anladın çatladığını canım ben anlayamadım ağrı falan yok ama parça parça oldular .
RabiaYrkAcar E vitami kapsülleri var son ay ondan alın kırın ili ucunuza eşit sürün her gün tekrarlayın
RabiaYrkAcar E vitami kapsülleri var son ay ondan alın kırın ili ucunuza eşit sürün her gün tekrarlayın
ElifKarata gamzen346 böyle çizgi gibi oluyor canm şeffaf yada hafif gri gibi bazen de kırmızı ya dönük oluyor
beyzanur06 lansinoh kullanmaya basladm 30 haftalık olduk bizde doguma kadar insallah faydası olur banada kullanp memnun kalan tavsiye eden cok
GlayAktaetinkaya 21.haftamda catladı göğüslerim ve hamile kaldgmı öğrendgmden beri yag sürüyrm 🙁 catlıycak olduktan sonra sanırım hiç Biley fayda etmyor 🙁