Ikicocukannesi32 Dilseb1509 tetonaz ise kolanyayi pamuga döküp kolunu ov valla 4 gun agri cektim 1 hafta igne yerim acidi
Ozlem23 Dilseb1509 evet agriyo malesef ☺️ size kaç asi yapilcak dendi bana 5 tane yapılacakmış ikisini oldun diğeri bebek dogduktan sonra imis
Emoztrk Dilseb1509 ben bu sabah oldum kolumda hafiften bir ağrı var muhtemelen yarına geçer kaç haftalıksınız
Syma-ma Ozlem23 doğum sırasında annenin tetanoz olma olasılığından dolayı yapılıyor aşı doğum olduktan sonra neden yapılıyor bunu sordunuz mu ??
Mom092 Ozlem23 bana da 5 dedi dogumdan sonra 3 doz daha var dedi bende kabul etmedim cunku kolumu kaldiramiyorum cocugumu nasil tasirim🥴
Ozlem23 Mom092 😁bende aynı şeyi düşündüm nasıl bakicam çocuğa öyle olunca diye ama bakalım ikincisi o kadar acimamisti
Gglhtrk Mom092 İkinci aşı bende ilki kadar acımamıştı:)Olun kurtulun bence bakarsınız tekrar hamile kalırsınız ileride uğraşmazsınız tetanoz aşısıyla:)
kadriye25 Ozlem23 aynen bana da öyle dedi diğer hamileliklerde dozu tamamladıysanız vurmuyoruz dediler
Mom092 Ozlem23 bide kizim hic drmuyo kucak istiyo surekli emziriyorum flan o felcli kolla zor 😂 hemsireye soyledim oda tercih senin baska bi hamilelik olursa vurmak zorundayim ama 3 dozu vurunursan daha vurdurmazsin dedi hele o zman gelsinde dedim😬
momteacher 5aşı olunca ömür boyu bidaha yaptrmaya gerek kalmıyor ama 2doz vurulunca her gebelikte yaptrmak gerekiyor
TuanaaOsii Emoztrk ahh kuzum geçecek mi sanıyorsun yarın dahada artacak ağrın kolunu kaldıramıycaksın benim öyle olmuştu ünsallah senin olmaz hafif ağrıyla atlatırsın😘 benim ilk dozda da 2. Dozda da cok ağrıdı 1 hafta kolumu kaldıramadım 😔
Rmeysa_1661 Dilseb1509 bana ilk oğlum da 3 doz yapıldı 2 si hamilelikte diğeri doğumdan sonra hastaneden çıkmadan bunda da bir doz yapıldı 2 sene var arada diye doğumdan sonra yaparlar mı bilemem 🤗
Mucizemmm67 Rmeysa_1661 kaç haftalık ıken yapılıyor ben 12 haftalık hamıleyım Mart aynda oluncagı soylenıldı sızınde öyle mi