Didem34 Kızlar sürekli uyumak istiyorm ya hep halsizim böyle gözlerim kapanıyor. Gece uyurkende kalcalarım kopuyor resmen dönerken yarım saate dönüyorm😣 kemiğim kırılcakmıs gibi agrıyor pozisyon degisince düzeliyor. Ağırlastm iyice sanki😢 hiçbise yapasım yok
ssnnmmm Didem34 bende uyku hali yok ama yatakta dönerken aynıyım 25.haftadan beri 33olduk hala aynı ağrılar var ayakta gezinirken bişeyim yok ama yattığım yerde kıpırdayamıyorum
Emel38 Didem34 aynı beni tarif ettiniz 15.hafta başladı ağrılar şükür magnezyum ve kalsiyum ilaçları azalttı.oturup kalkmalar donmeler az sıkıntı oluyor oda normal diyorum..20 haftaliğiz.
Mhrbnbz_1 Didem34 ayni sekilde bende bu acilari yasiyorum 28+5 haftaligim ama cok kotu birsekilde sanci cekiyorum kemiklerimden
Didem34 ssnnmmm bende öyleym sanki dönerken yAtarken kemiklerimi deşiyorlar gibii dehşet bi acı😞 magnezyumda kullanıyorm göya bi işe yaramıyor. Dönerken katır kütür kütlüyorum🤷♀️
Didem34 Emel38 hmm bende devit3 d vitamini, diasporal magnezyum, regenesis multivitamin. Gynefrron demir ilacı 🙄 ama acaba bu magnezyum ise yaramıyor mu bende doktor ben cok agrıları olan gebelerime veriyorm dedi ama bilemedm
Emel38 Didem34 ben çok rahatladim inanki.belden aşağı çok ağrıyordu.dedim çatım mi açıldı o derece.sukur rahatladım..magnezyum 365 mg, kalsiyum 1000 mg lık..belki gramlari farklıdır