Herkese merhaba,
Herkese güzel bi doğum ve hamilelik süreci dilerim. Ben 9 Ocak’ta normal doğumla 37+4′te oğluma kavuştum. 10 saat sonra hipoglisemi nedeniyle yoğun bakıma alındı. Sondayla ve serumla besleyip ilaç başladılar. İlacı yavaş yavaş azaltıcaz dediler. Önce sonda çıktı sonra serum. O sırada kanında az bi miktar enfeksiyon çıktı. Antibiyotik başlandı. 5 gün sürecek dediler. Sonra kan değerleri düzenlendi derken, bir gün nabzı yükseldi dediler taşikardi geçirmiş. Evde olsa anlamazdınız dediler, doktorlar korkmuşlar. Kardiyolojiye yönlendirdiler. Eko çekildi, 4mm asd var kapanır dediler. Ama hala çıkarmıyorlar. 5 gün daha gözleyelim dediler. Arada rahatlasın diye oksijen koklatıyorlar. Bugün doktoru çok iyi dedi, ben de görüyorum algıları çok açık. Yarın emzirebilceksiniz dediler. Sadece sütümle besleniyor. 2650 gram doğmuştu şimdi 3000 gram oldu. Neden bu kadar uzadı anlayamadım. Yarın da antibiyotiği bitecek 10 güna uzatmışlardı. Memorial ankara’dayız. Ydyb hemşiresi olan ya da böyle bir konuda bilgisi olan var mı? Süre uzadıkça karamsarlaşıyorum canım çok sıkılıyor.