Leylaozlgl1 Slm kizlar 😔31+2 haftalık hamileyim bebgimin kilosu 1.168 kilo sizce ne yapmalıyım kilo alması için bide karın çevresi iki hafta geride 😔
Mommmyyy Leylaozlgl1 her gün yumurta ,süt, kaşar peyniri, çiğ badem , kaju , bolca meyve tüket canım benim de bebeği besleyen damarlarda çok kasılma varmış bunları her gün tüketmeme rağmen ancak bir hafta geri çıktı bebişin için ye bunlardan bir de et, balık demişti
LeylaKrlll Kaşar muz pekmez süt yoğurt ben bunları yedim baya etkisini gördüm 10 gün gerideydi kilosu iki hafta dikkat ettim öne doğru gitti kilosu
purpleviolet Benimde o haftalarda geriydi biraz 35.haftada gittiğimde 2850 gr çıktı çok şaşırdım doktorda toparlamış dedi. Ceviz, balık, tavuk, süt, yoğurt, peynir, yeşil elma çok tükettim belki işe yaramış olabilir bilmiyorum.
bgmtnk Benim de bebeğimin karnı bir hafta geriden geliyor 28 haftalık. Muz kaşar peyniri kaju tüketiyorum bol bol bir de doktorum havuç suyu içmemi önerdi hem suyu artar hem bebeğin kilosuna faydası olur dedi
Cemrreedemirci Eğer bir sorunu yoksa senin yanlış beslenmenden kilo alamamışsa kolay. Karbonhidrattan ziyade protein içerikli beslenmen lazım. Sabah yumurtalı peynirli sütlü tereyağlı ballı sağlam kahvaltı, öğlen etli yemek yada et suyuna yemek akşam balık veya yine etli yemek meyve ve doktorun verdiği vitamin ilaçlarıyla toparlar. Suyunu da ihmal etme. Temiz havaya da bol çık. Besin kadar oksijen de çok mühim. Biraz dikkat et bakalım toparlar inşallah.