dorugunannesi34 4cocuklu nasıl olurda anlayamadı Doktorlar 😂 erkek bebeklerin pipisi yumurtalıkları bariz belli oluyor ben 17 haftamda oğlumun pipisini yumurtaliklarini çok net gördüm 😂😂❤️ sağlıkla gelsin delikanlı maşallah
4cocuklu Ftma1aa heo net konulusuldu tahmin olarak solemediler bakalim yarin tekrar bakdircam emin olmak icin ya
Esra_80_ 4cocuklu kaç tahminde demişlerdi kız diye bana %90 kız dediler detaylıya girmedim 🤷♀️Değişir mi ki 😆
4cocuklu Esra_80_ ozel %95 demisdi Devlet %90demisdi sonraki gttimde %100 kiz dendi Bugun bastada kiz dedi sonra yok yok bu erkek bariz %100erkek bu dediler kafam.karisdi yani
benaslindayohum 4cocuklu ay suan butun hayallerim yıkıldı 3 doktor gezdim üçüde kiza benzetti tabiki net degil daha 15 haftaligiz ama cok sasirdim suanda 🤔
4cocuklu Morperi benim.aklimda hep erkek vardi allaha sukur kizimda var oglumda ama.kiz isdiyordum yinede ama icimdeki suphe erkekdi
mrv_b Bende hep bundan şüpheleniyorum yaa bana da kız dediler ama erkek gibime geliyo her gittiğimde cinsiyet soruyorum 22 haftalığım ama😂
annepanda 4cocuklu yaaa 😁 bende kesinlessin diye ayrıntiliyi bekledim ve kızdı. Degismez insAllah.. gerci bu haftada gittim yine kız denildi.. 27+4 olduk. Daha değışmez insAllahh..
-manolya 4cocuklu 25 haftalık oldu ama hala tam netleşen bir şey yok başından beri tahmin hep erkek ama hiç nete gecemedik 😖🥴😩🤦🏻♀️