Acemi1anne Zahire38 22+4 olduk bizde aşırı karın ağrım var özellikle akşamları ve sabah kusmalarım devamm bulantılarımda akşamları yokluyor prilam dr kullanıyorum hergün muhakkak ama yinede çok şükür yavrum sağlıklı o iyi olsunda anne olmak kolay mı çekeriz 🥰💕
Zahire38 Acemi1anne hayirla kucağına al inşallah canım bendede bel agrisi ve rahimde ağrı oluyor ara sıra
neslikay Zxczxczxc benim de vajina da oluyor ya yanları içi böyle sabahları çok net hissediyorum sanki spor yapmışım bacak aralarında nasıl bir ağrı değişik birşey bizde 22+4 üz
Sedaatmaca Kasık ağrısı benimde var 20+6 olduk bu gün göbek deliğimin yanlarında tuhaf bi şişkinlik var sizde de var mı acaba rahim yukarıya çıktığı için mi ?
Zahire38 Sedaatmaca yok canım bende öyle bisey olmadı ama dediğin gibide olabilir kişiden kirişte değişiyor
Minnakhamis Zahire38 geceleri sırt ağrısı oluyor birde arada gaz sancısı yokluyor 😞 birde bu gece mide bulantısıyla uyandım bilmiyorum yaşayan var mı normalde hiç bulantı ve kusmam olmamıştı 🤷🏻♀️ 21+3 ♥️
18092019ib 21+5 günlük olduk bizde aşırı gaz ve kabızlık var bel ağrısı öldürüyor beni gece dönemiyorum tutuluyor ikinci gebeliğim kızımda hiç böyle değildim son ayda zorlanmıştım ama oğlum çok yoruyor şimdiden beni