Aysenur96 Kızlar 32 . haftama az kaldı bebek oynadıkça idrar kaçırıyorum gece oynamıyor kupkuru oluyor ama gündüz hareket ettıkce kaçıyor az az nemleniyor sızde oluyor mu ayağını kasıklarımmda hissediyorum
Ebru555 Aysenur96 gece benımde akıntım olmuyo dedıgn gbı ama gundux camasırımı ıslanıyo her gdıste soruyorum suyuda ıyı anlamıyorum normal heralde
Beyzabuglem Aysenur96 bende 32 hafta 3 günlüğüm aynı sorun var doktorumu aradım temiz beyaz bez köy takip et dedi bugün takip ediyorum canım istersen. Sende biraz. Takip et suyun da olma ihtimali varmis
Aysenur96 Nadireela su olduğu zaman tutamıyormıssun galıba suyu da çok fazla ıcıyorum ıdrarımı yaparken tutabılıyorum affedersin bir de idrar koktuğunu hissedebiliyorum bilemedim
Aysenur96 Beyzabuglem bende senin gibi yaptım takip ettim hiç bisey yok bende suyum falan sandım da öyle bısey olsa damlardı
Pina Beyzabuglem beyaz bez de hangi renk olmalı su olduğunu anlamak için benim idrar değilde akıntı gibi ıslatıyor arada
Vuslat23 Çok gulunce idrarada sıkışmişsam :)) arada olur bide bebek pozisyonuda onemli o sira asagi baski yapar pozisyondaydi