Gizemnaz_ Kızlar cok strese girdim gecen ay 20snde dusuk oldu ve bu ay nezaman adet olurum 20si geldi neredeyse hala olmadim cok bunaldim sizler en gec nezmaan adet oldunuz düşükten sonra
bebisini-bekliyor Gizemnaz_ 40 gun ıcınde olursun canım tam sayı hatırlamıyorum ama ben bir ay gecınce olmustum 2 dusukte de
Dyg61 Gizemnaz_ bende 42 gün sonra oldum ama sonraki ay ovülasyon testiyle hamile kaldım inşaAllah kısa zamanda senınde hayırlı haberlerini alırız
Kumru_02 Konuyla bı ilgim yok canım ama seni hep gryrm 😊 rabbim gönlüne göre versin zor bı durum bende âdet oldum yeni yakndm ve klomen kullndm bekliyorm cuma günü doktr bakck inş rabbim hepimizi sevindirsn inş
Gizemnaz_ Kumru_02 hadii insallah sende en kisa zamanda guzel haber alirsin canm bende femarayla kalmistim bilgin olsun
bebisini-bekliyor Gizemnaz_ evet olmazsan kontrole gel demişti beta sıfırlanınca oluyormuş adet. Tez zamanda saglıklı gebelik nasip etsin Allah
Rumeysa10 Defneninannesidaha yumurtalıklarınız kendini toparlamamıştır ondan olabilir çünkü bünyeyle alakalı bişey bazıları çabuk bazıları geç oluyor stres yapmayın hamile kalmışsın zaten yine olursun stres yumurtalıkları çok etkiliyor