Yasmink Kızlar 28+5 gün şimdi doktora geldim lekelenmeden dolayı bişey yokmuş bebek makat geliş sezeryan olur dedi 1330 gr bir hafta önden gidiyormuş şeker olduğu için rahim uzunluğu da 33 mm miş
Ceyceylan Yasmink Neden hemen sezaryen dedi ki? Benimki 33. haftada döndü 😊😊 Yani son haftada dönen bebekler bile oluyor.
Nasippp Yasmink dönmezmiymiş henüz erken değil mi? ben serklajlıyım ama senin haftan iyi dinlenip yormazsan kendini vaktinde kucağına alırsın inş
Yasmink Ceyceylan vallq bilmiyorum ki ben zaten normal doğum yapabilecek biri değilim milletin aksine sezerysn istiyorum bayıltmalı acı eşiğim çok düşük anksiyetem var bayıltsınlar en güzeli tabi doktor karar veriyor da
Tugceonur Yasmink evet evet normal daha pozisyonu da değişir daha 30 dan sonra derler sana doğum şeklini
Zdk Yasmink ben deeeeeee. 😞 kendime hiç güvenmiyorum normal doğurabilme konusunda. Çok acılı bişey gibi geliyor
ssnnmmm Yasmink 30.haftada 28mmdi 32de 33mm olmuş tekrar artmış 25in hatta 20nin altına düşmediği sürece sıkıntı yok dedi doktorum doğum şekli için çok erken konuşmuş daha doğuma kadar büyük ihtimalle döner