Irem1919 Merhaba güzel anneler 25+1 haftalik hamileyim ılaclarim bitti ama randevum 7 gün sonra 7 gün içmesem bisey olur mu acaba ilk gebeliğim tecrübesiz olduğum için sizlere sormak istedim 😊
Esosun Irem1919 sağlık ocağında yazdırabiliyosan yazdr yoksa randevu al git canım bu kadar uzun süre ilaçları kullanmazsan sıkıntı olabilir 🤷🏼♀️ Önlemli davranmaktan fayda vardır
Attent Irem1919 içmem lazim canım sağlık ocağına git aile hekimi yazıyor aksatma ilaçları çünkü hepsi çok önemli
Irem1919 Esosun kendi doktoruma randevu yok 29 ocaga var ta o zaman sağlık ocağında yazdırayım bide ilaçları değiştirirse diye sağlık ocağına gitmemiştim
Seymamuge Benimde mide bulantım ve rennie ilacım bitiyor sağlık ocağından yazdırıyorum hatta daha bu sabah :) ilac icmemezlik yapmayın gidin yazdırın sizde zaten sistemde hamile olarak göründüğümüz icin yazabiliyor sağlık ocagi
Esosun Irem1919 yani bi sıkıntı olmadığı sürece değiştirmez zaten sıkıntı olursa onu sen de hissedersin
Attent Irem1919 değiştirmez sen kulandığın ilaçların kutusunu götür bunlardan yazdırmak istiyrum de yazıyolar benimde DECAVIT bitmişti 2 kutu yazdırdım dün
Seymamuge Irem1919 hangi ilaçları kullandığınızı bilmiyorum ya da herhangi hır hastalığınız varsada durum değişebilir
Irem1919 Attent benimde decavit ve kan ılacim bitti o zaman yarın gidiyim yazdırayım teşekkür ederim 😊