bryc Yenidoğan 40lı aldım ama şimfi trendyolda 210 tanesi 105 tlye düşmüş almalı mıyım yoksa elimde mi kalır çabuk mu büyür çok kararsızım ne önerirsiniz tecrübesizim
Oykuaygun bryc alma bence. Önce elindekini dene pişik yapıyor mu vs sonra alırsın. 210 tanesi da fazla gelir
ssnnmmm bryc bebek doğmadan bez stoğu yapmayın bence aldığınız marka bebeğinizde pişik yapabilir iri doğabilir o yüzden 1paket aldıysanız bence yeterli bi sorun yaşamazsanız sonrasında stoğunuzu yaparsınız
BurcuLice bryc canım 210 tanesi fazla gelebilir hızlı büyüyor çünkü elinde kalabilir yinede sen bilirsin
Meriwa bryc 70 tanesi 8 inci gün bitti direk 2 numaraya geçtim canım hiç gerek yok bence prima premium care kullanıyoruz 1 nunara 2-5 kg 2 numarası 4-7 kg arası 3790 doğmuştu zaten 1 haftada 1 kilo rahat alıyorz hızlı büyüyolar ilk dönem
bryc Oykuaygun eşim yenidoğanlsr cok kaka yapıyormuş yetmez 40 tanesi alalım dedi oyle aklıma girdi ama bencede sonra alırım
Sancar bryc inşallah yapar. Cunkü cogu kişi yapmamasından şikayetci. Gunlerce yapmıorlar. Ve eczaneden yapması ıcın takvıyeye ıhtıyac duyuluor
Oykuaygun bryc doğru 100 tane falan gidiyormuş bende çok sordum ama senin alacağın 200lü e birde hızlı kilo alma şansı var belki hemen 2 numaraya geçersin yada pişik yapar aldığın bez belki onları bile kullanamazsın bu ihtimaller var
bryc Happylif3 neden böyle bir soru? Stok yapmıyoruz ayrıca 2 paketle stok mu olur saçma saçma hareketler
Meriwa Sancar ilk doğduğunda daha cok yapıyorlar tam tersi yani büyüdükçe azalıyor canm 3 aya yaklaşınca yapmamaya başlıyorlar genelde
bryc Meriwa o zaman bittikce almak daha mantıklı birde sleepy miydi prima mıydı neydi birinin kalıbı dar diyorlardı hangisiydi acaba
Meriwa bryc sleppy dar canm bebeğiniz erkekle kızlara göre genelde daha büyük oluyorlar kızla daha minyon oluyorlar kızsa sleppy aldıysanız idare eder ama erkekse zor olabiliyor
Meriwa bryc ben 3 numaraya kadar stok yaptım millet neden neden desede hiç de sorun yaşamadım anca 4 ay 25 günlük geceb hafta 4 numaraya geçtik😄 gönlünüz nasıl istiyosa öyle yapın boşverin herkesi
bryc Happylif3 alma ben alırım almam seni ne ilgilendirir evde işin bitti canın mı sıkıldı grlip moralimi bozuyorsun ayrıca tecrübesizim yazmışım hala ne diretiyorsun kardeşim sana hesap mı vericem işine bak
pamukpamukoldum bryc boş yorumlara niye takılıp moral bozasınki ? Sebep ne? Karsındaki önemlimi senin icin ki dediğini takıp moralini bozasın? He de gec 💪