momy853 Baharburcu Çin takvimi genelde dogru çıkıyor yine de herseyi Allah bilir bana çok inandırıcı gelmiyor
Beyazmelekkk momy853 canm bana da bakar mısın 😌🙏 Benim 29.03.1996 Eşimin 09.04.1993 Son adet 13 Eylül 2020
Busecnr40 cansin95 haha benimdee ayni😂 takvimler, karin yapim, bebegin oldugu taraf, kasiklarimin agrima tarzi, hic bulanti kusmam yoktu 😂 ama kiziim olacak benimdee 😘♥️😂
Busecnr40 momy853 hayirr hemde hiç en çokta sigaradan tiksinmek istiyorum. Kusmam hic olmadi ama bulantim oluyodu ara ara ve bulantim oldugunda hemen sigara yakiyodum iyice tetiklesin tiksineyim diye ama yok fayda etmiyo😒 ilk 14 hafta hic biseyim yoktu simdi 16 haftayim bulantidan delircem 😒 ve agridan 😒 sende de varmi
momy853 Busecnr40 deterjana oluyor tiksinmem akşam bulantım çok oluyor agzım sürekli acı su içemiyorum 😔
Busecnr40 momy853 bende hic su içemiyorum ilaclarla belki 2 bardak günde😒 deterjanla pek bisey yapmiyorum sende dikkat et kimyasal biliyosun kokusu bile zararli benm henuz hic tiksinmem yok cok sukur
momy853 Busecnr40 su içiyorum fakat agzım sürekli acı olduğu için bişey anlamıyorum deterjandan kastım midemi bulandırıyor canm bu arada göğüs uclarm ve etrafı karardi agrıda oluyor sende de oldu mu
Busecnr40 momy853 gogusumde fazla kararma ve agri yok simdilik ama uçlari cok catliyo ve yara oluyo simdiden🤦🏼♀️