Gamzeakd Esraa63 enabızınız varsa oraya düşmüştür değeriniz yazıyordur mutlaka kan testinde pozitif yazmaz değer yazar canım 🥰
Gamzeygcc Ben Isvicrede yasiyorum 8 haftadan önce bisey gözükmez diye kontrole almiyolar.. 5 hafta erken bir sürec.. Ilk gebeligim de 5+2 de hic bisey yokken 5+4 de görmüstüm yani iki gün de bile degisebiliyor hersey :) caninizi sikmayin olabilen seyler.. Sabretmek en iyisi
Bsr11 Esraa63 tatlım çok normal 8.haftada gördük biz şuan 13 bitmek üzere hiç bi sorun yok dua et inşallah hiç bi sorun olmaz🙏🏻
Bsr11 Bsr11 ha bire gidip moralini daha fazla bozma 8.haftayı bekle git hayırlı haber alırsın inşallah
Sabriye98 Esraa63 geç döllenme olmuş olabilir belki bende 5 . Haftamda gittim kese boştu bende çok korktum 6+4 te tekrardan kontrole gittim bu kez bebek oluşmuştu kalp atışlarınıda duydum şuan 34 haftaligiz şükür
Esraa63 Sabriye98 ah ne güzel söylüyorsun cnm ..insallah ya 10 gün önce tahlil de negatifti ve kese cok yeni oluşuyordu ama 10 gün sonra gittim hem kese vardı hemde pozitif cikti tahlil…ama korkuyorum 2 haftaya bebek oluşmazsa diye
Gamzeygcc Esraa63 insaAllah Allahin izniyle 🤲🏻 Biliyorum en zoru beklemek hele belirsizlikle ama hersey gönlünüzce, saglikla olsun insaAllah.. Bu ara da vajinal ultrasonla mi bakildi, karindan mi ?
Bahardali Esraa63 öncelikle haftanız bebek görmek için erken merak etmeyin endişelenmeyin. O haftada zaten bebek görülmez kese görülür. Kan testine gelince boş gebelikte, normal gebelikte, dış gebelikte hepsinde idrar ve kan testleri pozitif çıkar
Ecemp1610 Esraa63 tamam kan tahlilinde çıkar zaten ama ultrasonda gözükmez bebek sadece kese oluştu çünkü daha kan tahlilinde adetten bir iki gün öncede çıkar ama ultrasonla keseyi görmek için 4.-5. Hafta bebek ve kalp atışı için 6.-7. Haftadır en erken bunun kan tahliliyle bi alakası yok ki sonuç olarak pozitif hamilesiniz ama görülemeyecek kadar küçük bebek boşa telaş yapıyorsunuz şuan sakince araştırın lütfen
birmelekannesi_ Esraa63 banada bos gebelik olabilir demislerdi adet tarihime gore gec geliyordu cunku bebek olusmamisti kesede sonra cok sukur bebekte oluştu
Esraa63 Gamzeygcc karından bakıldı kese var bebek oluşmamış dedi ama çok küçük 1 2 hafta sonra tekrar gel bakalim dedi sadece
okunmusciklet Esraa63 canım çok normal 5 haftalıkken gözükmemesi zaten 6. 7. Haftada vajinal ultrason ile kalp atışını görürsün 8.hagta gibi de yolk sac gözükür onu gördün mü rahat et ilk çünkü o şekilde tektaş gibi gözüküyorlar bebişler