masallarin anneler sabirsiz bir anne adayi olarak hic birseyi son aylara brakmak istemiyrm yani en azindan alisweris konusunda yawas yawas yapilinca butceyide zorlamayacagni dusunuyrm sizler nasil yaptnz planlarima gore ornegn tabiki insllh oncelikle hersey yolunda gtsn ama mesela 20-25. ci haftaya kdr temel ihtiyac aliswerisi btse emzik biberon bebek arabasi ws gbi 25 ile 30 arasi oda yapilsa ztn sonrasinda da bi dunya hastahane masrafi cikiyor sizlerde durumlar nasil hepsi ust uste gelirse cok zorlanilirmi? tavsiyeler lutfen
060631 masallarin 28-29 haftalıkken kıyafetleri almaya başladık, 30-32 haftaya gelince yataklar vb eşyalar sipariş verdik geldi, 36 haftada odasını hazırlamaya başladık, ufak tefek düzenlemeler hala devam ediyoruz 🤲🏻🧿♥️
Karsesi masallarin ben hastanede kullanılacak seylerden başlayıp aciliyet listesi yaptım aylara bölüp alışverişimi yaptım 20li haftalardan başlayarak. Tavsiyem şu yönde olur mobilya alacaksanız bir ay gibi teslim süreleri oluyo geldiğinde de kokusu hemen çıkmıyo onu göz önünde bulundurun
Busbushatun masallarin ben sole gordum kendımden yavas yavas alınca ve erkenden baslayınca cok fazla sey alınıyor oyuzden bı gun belırleyıp ogunde herseyımı alıp cekılıyorm kenara ben erken baslayıp erken bıtırmekten yanayıö erken dogum ılerıde vs ne olcagını bılmıyoruz oyuzden auan mesela 16 haftalıgım cınsıytı ogrendım kıyafetlerı aldım ılk benegımdede ole yapmıstım 25 haftada oda dahıl herseyım bıtmıstı ıyıkıde bıtmıs erken dogum rıskım vardı ıstıhartle gevırmıstımm, butce olarak tabıkı de kendınıze gore ayarlarsınız ama gecıkmeyın