Yasmink Kızlar 28+5 im wc ye gittiğimde hafif açık kırmızı lekelenme oldu normal mi şimdi doktora gidicem ama çok korkuyorum
Happylif3 Yasmink Hmm ilk 3 ay olsa bişey söylemek daha kolay. Ama bu durumda bence burdan fikir alıp kafa karıştırmayın.
Busra3509 Yasmink Ben de 18 haftam da oldum iki kere oldum hem de rahim ağzı kapalı dedi Eve yolladı ama korkuyorum Allah korusun tekrar edecek diye.
Yelizimmmm3447 Normal olup olmadığına doktor karar verir fakat lekelenme in hiç bir türü normal değildir rahim ağzı uzunluğuna ve açılmana bakar
Busra3509 Yasmink Benim de çok uzak hastane Hemen kötü düşünme aklına kötü şeyler getirme Sakin Ol bir git bak bakalım Bazı insanlar da oluyormuş böyle doktor bana adet kanaması gibi çok şiddetli gelirse veya parça gelirse kork dedi
Yasmink 28+5 günlük bir hafta önden gidiyormuş şekerden dolayı kilosu 1330gr bakalım nstye girdim şimdi
Busra3509 Yasmink Onu hic bilmiyorum canım ama, rahım agzı kapalı demi. Kanama neden kaynaklı onu söylemedi mi.
Yasmink Busra3509 rahim ağzı kapalı nst ye girdim bişey de çıkmadı şükür haftaya tekrar nst ye gir dedi anlamadım ama bebek sağlıklı dedi iğne de progestan da vermicem dedi
Yasmink Busra3509 aman valla daha çok var zaten bebiş büyüsün içerde dursun bakam zamanı gelince açılsın