Zuve Kızlar iyi akşamlar 25. Haftalık hamileyim yaklaşık bir haftadır karnım çok sertleşiyor iki gündür de hareketler seyrek bunun nedeni nedir bilen yaşayan var mi? Bi kaç güne randevum var gidince doktoruma sorucam.
Fatmafatma Zuve karin sertlestinde pozisyonunu degistr yatiyorsan kalk ayakdaysan otur vs seklinde bide magnezyum eksikliginden de oluyormus benim karnimin bi tarafi surekli yamuliyordu 31 haftalikken kontrlm vardi doktr magnezyum yazdi simdi 32 haftaligim sertlesse bile canimi cok yakmiyor ve artik cok yamulmuyor karnim belki sizeede magnezyum verir
Esrelf Zuve canım yorgunluk, kalsiyum ve magnezyum eksikliği kasılmaları arttırır. Sen yorgunlen bebek hareketleride azalır. Birde susuzluk kasılmaya sebep olabilir. 3 litreden fazla sıvı tüket. Tabi başka sebepleri de vardır benim bildiklerim bu kadar.
Zuve Fatmafatma magnezyum vermişti bana demekki bunun için. Bebek için telaslandim çok rahatsız olmuyorum
Zuve Esrelf teşekkür ederim canım. Çalışıyorum ben eve gelincede iş güç yemek. Suyuda üç litreden çk çok az içiyorum ya🙁
Esrelf Zuve canım gün içnde 1.5 litrelik şişeyi yanından ayırma. Az az iç. Fırsat buldukça ayaklarını uzatmaya çalış. Allah kolaylık versin.