Hayriye1410 Kızlar 37+5 im. Hurma squat ananas başlayayım mı ? Bir de cinsel birliktelik için erken mi acaba ? Siz neler yapıyorsunuz bu haftada olanlar? Normal doğum istiyorum ama şu an ufak da olsa bir belirtim yok sadece 2 günde 1 yürüyüş yapıyorum
tnc35 Hayriye1410 Bizde bugün 37+5. 32den beri yürüyüş,pilates yapmaya çalışıyorum düzenli. 35den beri squat,hurma,adaçayına başladım ama pek bı belirtim yok benimde 🤷
esengl_ Hayriye1410 38 de ilişki demişti doktorum birde squat demişti 37 de hurmaya başladım bu kadar 😃
Hayriye1410 esengl_ doktorumla ilişki hakkında konuşmadık son dönemde. Bir sorayım bu perşembe kontrol var. Hurma ve squat başlıyorum bugün 🙏🤗
esengl_ Hayriye1410 benim bebeğim ters dönmüş ya kafa asagidaydi bugün gittim kafa yukarı çıkmış o kadar da egzersiz ve squat yaptım
Hayriye1410 yusufbebekk447 36 da başlanabilirmiş sanırım ben korktum erken gelmesin en azından 38 i görelim dedim ama geç kaldım sanırım sadece yürüyüş yaptım hiç belirtim yok
threestar Hayriye1410 rahmin açılması ilk gebelikte daha yavaş oluyormus o yüzden erken gelmez korkmayın ama erken olmuyor zaten 36 ve sonrası artık normal kabul ediliyor prematüre sayılmıyor ☺️❤️