Cigdema Arkadaşlar selam, 23 haftalık hamileyim. son iki haftadır belirli aralıklarla gece karnımın sağ kısmına giren şiddetli bir ağrı ile uyanıyorum.. böyle bir sorun yasayaniniz var mı ? Magnezyum takviyesi de almaya başladım ama yine oluyor.
H-melek Cigdema bana da oldu uykumdan uyanıyorum doğuracağım sandım hatta. O acıyı bir dakika daha çekseydim hastaneye gidecektim. sorduğumda rahim genişlediği için olduğunu söyledi doktorum. Magnezyum alıyorum Ama yeterli olmuyor demek ki ben de çareyi magnezyum içerikli Gıdaları sık tüketerek buldum. Günde bir muz, bir avuç fındık ve mutlaka 2 madem suyu içiyorum birini mutlaka gece yatmadan önce için işe yarıyor yoksa korkulu rüyamdı
Esra357 Merhaba bende de aynı durum var 15 haftalık şuan. Son 1 haftadır her gece uyanıyorum karnımda bi ağrı bakalım bugün doktoruma soracağım.
Esra357 Cigdema merhaba bugün doktoruma gittim. Doktorum herhangi bir sıkıntı yok. Kabızlık problemin varsa ondan olabilir dedi. Gaz sancısı olabilir dedi. Benim de gerçekten öyle bir problemim var. Bir ilaç yazdı çok zorlanırsan içebilirsin dedi
Cigdema Esra357 yaaa harika, sanırım çok etkiliyor kabızlık. Benim hamilelikten öncede berbattı şimdide berbat .
Esra357 Cigdema ben de öyle dedim doktoruma kronik bir problem bende bakalım kayısı incir artık Allah ne verdiyse 😂😂