YagmurAnnesi Glmsr Benimde b12 dusuk ama decavit bunu karsilamiyor diye biliyorum. Cunku bende decavit kullaniyorum ama b12 icin ayri bir ilac yazdi. Kansizligim icin ayri bir ilac yazdi doktorum
Glmsr YagmurAnnesi belki çok düşük çıkmıştır b 12 değeriniz o yüzden olabilir decavit d vitamini b12 vitamini ve hatta kana bile faydalı dedi doktorum bunu kullan yeter dedi
deletedmom24 Kızlar bişi sorcam ama kusura bakmayın.2 gün önce bana da sağlık ocağı ücretsiz verdi. Afedersiniz kaka rengim onu kullandığımdan beri simsiyah sizde de oldu mu bu?
Glmsr deletedmom24 ben daha bgn ilk kez ictm bilemiorm ama herkes bayadr içiyormuş yorum atarlar simdi
Hilalsalik deletedmom24 evet canım kan ilacı kullanıyorsan oda yapıyor kabızlıkta yapabiliyor ayrıca bunun yanında
Hilalsalik Nasıl kullanıyorsunuz acaba decaviti kimi eczane tok diyor kimi aç diyor bana da tok dediler öğle yazmışlar ama ben aklıma geldiği zaman alıyorum akşam da olabliyor yani bazen
NezihMeltemAcar Sabah aç karnına yazıyor benım decavitin üzerinde de. Aynen benımde büyük tuvaletim renk koyu oluyor bu hapı içtiğimden beri. 17 haftalık hamileyim bu arada 😆
gamzeozer16 Doğuma kadar sürekli mi kullanılacak bende kullanıyorum az kaldıda doktora mı danışmak gerekiyor