Ozgegunesata Çok haklısınız, herkesim yapısıda farklı. Bende çok çekinirim utanırım aslında ama Sedat beye o kadar güveniyorum ki, çok rahatlatıyor, çok samimi, çok içten. İlerlemek nasip olmadı ama kürtaj olmak için gittiğimde çatalda çok bekledim. Anestezicinin acil hastası gelmiş işinin bitmesini beklerken iyice gerildim zaten üzgünüm, stresliyim. Ne olacak, nasıl olacak, bitince ne olacak hiçbir şey bilmiyorum gerginim, hayallerim yıkılmış. Sedat Bey geldi açıkladı ben buradayım merak etme, sağlıklı olsaydı gelişirdi. Korkulacak bir şey değil herkesin başına gelebilir diye anlatırken içten bir gülümsemesiyle bütün o stresimi, korkumu aldı. Yeniden hamile kalsam gideceğim tek doktor o olur. Zaten şu anlıkta Sedat beyleyim. Patoloji sonucuma göre yine onun kontrolünde adım atacağım. O kadar araştırdım ki doktor Sedat bey için o kadar olumlu yorum görünce çok pozitif olarak gitmiştim ilk tanıdıkça da iyi ki oraya gitmişim diyorum. İnstagram sayfasına bakın her gönderisinde yüzlerce insanın iyi yorumları, iyi dilekleri. Ben çok memnunum aklınızda bulunsun ☺️🙏🏻