Dbe24 seday93 anladım çok teşekkür ederim bende bi arayıp sorarım uzakta olduğum için git gel yapmamış olurum teşekkür ederim sizede 😊
Zeynep0606 Dbe24 cnm alsancak ta caminin bir alt sokagi capraz lotus vdiye bir yer var doc. Yar. Doktor bakiyor harika 250 tl oduyorsun
353 Dbe24 ben alsancak mr gittim ultrasyon cd ve yazili sonuc kagidi veriyolar cokta guzel bakiyolar baya bi ilgileniyolar cocuk yuzunu gosterene kadar ugrasiyolar a dan z ye herseyine bakti yani tum arkadaslarim orda yaptirdi 300 tl gibi ucreti var ama deger mi deger bence
archmom Dbe24 haklısın canım benim 2 arkadasım gitti birde kendi doktorumda aynı ismi verince hiç tereddüt etmedim . İzmirde zaten isim yapmıs bir doktor . Ege üniv . Proflarından.
eylmylk Ege şehirde 300 liraydı cd veriyor 1 tane de resim veriyor yüzünü yakalarsa iyi yani bence zaten önemli olan bi hastalık herhangi bi durum var mı yok mu onu öğrenmek
Busra534 Bende ege şehir hastanesine gidiyorum ama doktorum detaylı ultrason için beni alsancaktaki lotus görüntüleme merkezine gönderdi. Benimde yarın sabah 10 da randevum. Sordum radyoloji uzmanı yapacakmış. Yine yarın detaylı yazarım.
Dbe24 Busra534 benim doktorum kesin bi yer söylemediği için insan kararsız kalıyor teşekkür ederim sizede sağolun 😊
Zeynep0606 Busra534 harika bir yer tertemiz ve doc. Yardimcisi yapiyor ultrasonu 10 gun once orada yapildi benimde
353 Dbe24 bildigim kadariyla doktor degisiyo ben gittimde müge gürçınar bayan bi doktor vardi arkadasim gitti erkek doktor vardi ama hangisi olursa olsun cok ilgililer