Edacaliis1 36 haftalığız ve bende uyku 0 🤷🏻♀️ Geceleri hiç uyuyamıyorum gündüzleri de uyanmak bilmiyorum bütün dengem alt üst oldu 😔😴 Bu duruma bi çare yok muuu. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Hcrblt Edacaliis1 31 olduk ilk defa böyle uyku problemi yaşıyorum kendime şaşıyorum uyku manyagiyim çok severim uyumayi önceleri de öğlene kadar uyurdum ama yine yattığımda gece sorun yasamazdim şimdi gece 4 sabah 9 banamisin demiyo 😑😑🙄🙄 Yarasa gibiyim evde geceleri dön dön aynı🙈🙈🤩🤩
Aselinannesi12345 Kelin ilacı olsa kendi başına sürer 😇bende 30 cu haftadayim huzursuz bacak sendromuna yakalandım uyumak mümkün değil deli geziyom geçsin diye gözlerim kapaniyo
Kader_152199 Amaaann doğuma kadar uyu canım ne düşünüyosun bende ayniboyleyim gece ayaktayim gündüz yataktan cikmiyrum ama doğumdan sonra bidaha yalanıysam diye tadını çıkarıyorum sanada tavsiye edrim üzme tatlı canını bosveerr ;))
Edacaliis1 Hcrblt ne olacak bizim bu hallerimiz 🤷🏻♀️ İnşAllah uykucu sakin bebişlerimiz olurda bugünleri telafi ederiz 🥰
Bademmmm İyi geceler kızlar bende uyuyamıyorum ama gündüzde geç kalkıyorum 1 gibi nasıl siZin de böyle geç uyandığı oluyor mu o saatten sonra beslenmek kötü gibi geliyor bana sabahtan kalkıp düzenli beslenmek gerek diyorum üzülüyorum