zehraaaaxx2 Zumrud cin takvimini denedinmi? eglence olsun diye yapmistim tuttu benimki oglum oluyor 😍👶🏻💙
hafsa2020 Zumrud çin takviminde oğlum olck dedi oğlum oluyor 😍 ama rus takvimine göre kızım olck mş 😛😄
Hlya88 Cinsiyet belirlememi 😳 Oyle bisi yok yapmayin ALLAH askına Rabbim neyi nasip ederse o olur kiiiii o spermler dollendigi zaman zaten cinsiyette belirlenmis oluyor
Hlya88 Zumrud yoo sasirmadm oyle bisi yok onu anlatmaya çalışıyorum he kiminnki denk gelir benmki tuttu der o kadar
Merymery hafsa2020 bnmkide ayni ama daha bilmiyorum cok merak ediyorum kiz mi erkek mi tabi ki en onemlisi saglikli olması ama cok merak ediyorum
hafsa2020 Merymery erkekse gösteirr kendini benm ki 11. Haftada dr benziyo demişti erkeğe 15 te kesin dedi bakalım gidicem kontrole önümüzdeki hafta değişmediyse aynıdır😊
Merymery hafsa2020 hayirlisi genelde erken söyleyen her dr erkek dio bu haftalarda yanılma cok oluyor tek istegim hayırlı ve saglikli olması rabbime ettigim duam bu ilk çocuğum zaten ne olursa basim gözüm üstüme sag saglim dogsunda ama ilk icime erkek doğmuştu bklim cikckmi😄
HazalKele Çin takvimini tamamen arkadaş baskısıyla yapmıştım ama tuttu 😂 herkesinki tutuyormuş sanırım