Kizimveoglumm Sabah doguma gidicem kızlar 3 yaşında bir kızım var ilk defa 1 gecede olsa ayrı kalıcaz dua istedim sizlerden allah rızası için ama kimse postumu görmedi 😏 rabbim evlatlarınızı size sizleri evlatlarınıza bağışlasın
Birtane2307 Kizimveoglumm Rabbim yar ve yardimcin olsun sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah stres yapma ❤
Sevgi1907 Kizimveoglumm rabbim yardimciniz olsun inşallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi 🧿🧿🤲🙏🙏🙏🤲
Cerla Allah yardımcın olsun tez zamanda kavuşsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun
Burcumtlg Sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah. Dualarımız seninle stres yapma lütfen 😔🎈
pnar5 Kizimveoglumm rabbim yardımcınız olsun, benim de bi tane oğlum var arkamda onu bırakacağım için çok üzülüyorum endişeleniyorum ya geri gelemezsem diye🥺 sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versin 💙
26Merve Kizimveoglumm Amin cümlemizin evladını canım .. Bir avazda sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲
kbrMEVA Kizimveoglumm amin canım benim sagsaglim evinize dönersiniz inşallah gene senin kız bir gece tek kalacak benim kız daha 21 aylık üç gün kalacak babasıyla kafayı yicem düşünmekten Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın eltim bakavak sozde şimdiden diyor kalça kemiğim batıyor ayakta salliyamam falan filan diye çok zoruma gitti fransadayim iki kaynım var başka kimsem uok
Meryemece1 Sağ sağlim kavuşun inşallah Rabbımin izniyle korkmayın benim oğlan iki yaşındaydı kardeşi olduğu da