Mutluuyuvaa canım başlarda almayı düşünüyordum ama şu an kesinlikle hayır, bi arkadaşım yeni doğum yapti travel sistem aldı 2 bin tl ye yakın para verdi simdi bana kesinlikle alma diyor.. ben haziranda doğum yapicam ve en lazim olan sey gibi geliyordu ama onla konusunca ilerde baston arabalardan alirsin travel sistemler tek basina kolay katlanmiyor cok yer kapliyor dedi bi pusetle getirir götürürsün hastaneye zaten virus var ne geziceksin dedi.. eşimin ve ailesinin arabalari mevcut zaten biyere giderken arabayla gidip geliyoruz corona gecmeden su anda alan cogu kişi biraz da özentiden alıyor bana kalirsa, kimse yanlis anlamasin ama instagramda youtube da milleti görüp kazıklanmak bana doğru gelmiyor çünkü 1000- 2000 tl gibi bi fiyati ona verene kadar gidecegim heryere ilk aylar arabam yoksa bile taksiyle giderim daha ucuza gelir gibi geliyor, dolap ve letgoda 1500 tl ye 700 tl ye travel sistemleri iki kez kullanildi diye satmaya calisanlar var biseyi almadan önce oralara bakıp bu insanlar niye satiyor demekki gereksiz diyorum.. Herkese sevgiler uzun oldu kusura bakmayin ama alanlara da saygi duyarim, hevestir ihtiyac görür alir bence boşa masraf özellikle ilk 6 ay🙋🏻♀️