Gizem29 Selam kızlar ben renkli ultrasona girdim geçen ay ama kuzum yüzünü göstermedi tekrar istiyorum ama çok pahalı devlet hastanelerinde varmı bildiğiniz uygun hastane tekrar göreym kuzumu 😊
Gizem29 Prensesininannesi 22. Haftamda gittim ben de bizim ki yüzünü göstermedi sakladı kendini bende renkli resmi olsun istiyorum ondan sordum detaylı ultrason pahalı ya 300tl verdik bidaha gerek yok ta işte merak ediyorum devlet hastanesinde var demislerdi onun için sordum 😊
Umrankement Devlet hastanelerinde bakiyorlar ama keyfi degil kizlar ve sizede gostermiyorlad ultrason kagidi bile vermiyorlsr daha bugun yaptirdim ve sinirliyim malesef .. basimda ha bire olumsuzmus gibi konusup aglattilar hic tavsiye etmiyorum devleti ..
Deletedmom39 Gizem29 hmm ayrintili ulturasonda gosteriyolar sanirim size. Biz her muanemizde renkli görüyoruzda doktorumun odasinda ondan sordum. Sizde boyle doktorlar tercih ederseniz her gittiginizde gorursunuz insallah
Pinaryyim Gizem29 cnm renkli ultrason cihazı olan muayananeleri tercih edebilrisn bnm doktorum ultrasonu renkliydi 9ay renkli gördüm ücretide 80liraydı muayane
Leylatnlk Devlette yapıyolar canım ama 1 2 gün bekliyosun ben devletten ücretsiz bir şekilde baktırmıştım . kadın doğumda Gizem29
merwerkan1903 Pinaryyim bnde istdayim ozel hastaneye gidiyorum birkac kisi doktorumun makinasinin hem renkli hem siyah beyaz oldugunu yazdi burda gidince sorucam cok merak ediyorum bende😊
Gulalmina Renkli dediginiz sanirim 5.ayda ayrintili olanmi bnde girdim hatta yuzunu gostermedi 3 kere girdim ayni gun yine olmadi iptal ettiler islemleri ertesi gune randevu verdiler odedigim ucretide geri verip ertesi gun tekrar girdim