kuzeylianne Minik_tavsan Ben aldım kiwi City way 6n 1i aldım beşikli olanı. Latte rengini. Mükemmel birşey harika resmen arabaya aşık oldum diyebilirim. Hafif ve bebek koltuk yüksekliği cok iyi. Malzemelerinde kaliteli. Heyecanla oğlumun doğmasını bekliyoruz. Evde sıkıldıkca kedimi içine koyup sürüyorum😅 cok güzel bir araba. Latte rengini tavsiye ederim.☺️
Aysbabe Minik_tavsan henüz kullanmadık ama vizon rengini aldım bn kurulumu çok basit inanılmaz hafif kolayca katlanabililiyor
My12 Minik_tavsan bende 6 in 1 beşikli olanı aldım çok kaliteli kullanışlı açması kapaması kullanımı her şeyi çok güzel ve beşiği katlanabilir
Cupkek Minik_tavsan Bende düşünüyorum çok güzel duruyor 😍 fiyatı ne ben instgramdan görmüştüm 3lü set 1500
Minik_tavsan kuzeylianne bizde 5 in 1 siyah olanı aldık. Bende şuan memnunum ama dedim ki hazır yeni geldi eğer memnun olmayan çok fazlaysa geri iade edeyim ☺️
Yasemin0518 Bende aldım beşiği falan harika begendim yani bende latte aldın 🥰 hayırlısıyla gelsin evlatlarımız inşallah
Minik_tavsan My12 beşiği annem hediye alacağı için ikinci bir beşiğe ihtiyaç duymadım. Yoksa bende slepper ile birlikte olan seti beğenmiştim. Evim küçük olduğu için kalabalık olmasın dedik
Minik_tavsan Cupkek bebefix in internet sitesinde bir çok modeli var ama trendyolda daha uyguna satılıyor