Gizemburak35 Eeliff_ benimde sukur guzel geciyor sadece hissedemedim ya o biraz degisik hissettiriyor. Artik tam hissetmek istiyorumm😅
Eeliff_ Gizemburak35 hissedersin hissedersin ona bakılırsa eğer il öğrendiğimde geçecek mi zaman diyırduk şimdi yarılamışız öyle düşün bi iki haftaya tam hissedersin😊
Eeliff_ Ozge20ulu yaa çok teşekkür ederim deneyeceğim ben de arada bi görümceme çay gidiyorduk artık ona da gidemiyorum rahat oturamıyorum edemiyorum diye çok değişik bi ağrı
Ozge20ulu Eeliff_ bir dakika bile çok rahatım diyemiyorum ki 🤪bı sağa bı sola olmadı 😜bide yer destirirken değişik sesler çıkarıyorum eşim dalga geciyo😀😀
T_nisaa Eeliff_ ikizler olacak burda ki bebekler Allah nasip ederse🎈🎈 bir oğlum vardı şimdi kız bebek bekliyorum çok mutluyum ♥️
Eeliff_ T_nisaa ayy maşaallah benim ilk çocuğum cinsiyeti erkek hep hayalim kız çocuğuydu hayırlı sağlıklı öncelik tabi ki inşaallah ikincisi kız olur sizinki gibi ❤️
ahsnkrmz Eeliff_ ayy meleklerimiz sağlıklı olsun da kilo hiiç problem değil.Bir şekilde veririz evelallah 💪🏻😅
AycanAycan19 Eeliff_ bnde 21 haftaligim 5 kilo sadece iyi gidiyon dedi bakslimmm bundan sonra nasil olcak
Eeliff_ Ozge20ulu aynısı ne hikmetse bizde de var😂bu hamilelikte iyi dalga konusu oldum eşime vallahi😂😂
Eeliff_ Zeycannn ben ultrasona girmeden tok karnına üstüne çiklata yemiştim doktorum makinesi de gerçekten kaliteli bebekte güzel pozisyondaydı açar açmaz gördü yani
Zeycannn Eeliff_ ben de 18.haftada öyle yaptım kesin kız dedi haftaya detaylı ultrason var onu bekliyorum alışveriş yapmak için 😍