Fatma_7 beyzamm 6 aydan sonra da olmuyorsa doktora görünürsünüz bir sıkıntınız yoksa olur merak etmeyin ben adet olmadığım halde tedavisiz hamile kaldım sadece olmaz diye sıkıntı etmeyin dua edin bolca fazla da düşünmeyin 😊
Ozge20ulu beyzamm çok iyi anlıyorum canım seni ben sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım gebelikten önce bı eksiğim varmı vitamin olarak falan diye sonra kadın doğum gidip yumurtaliklarima baktırdım 🤪o derece🤪 ,idrar yolu enfeksiyonu da engelliyomus ebe söylemişti ona dikkat edebilirsin
beyzamm Ozge20ulu evet gecen ay gittin ilaç verdi kullandım dedım kesın üstüne kalırım gene olmadı benım proklaktın yüksek cıktı bıraz doktora gıttım ılaclı emar cekıldım mormal cıktı doktor stresden uzak dur dedı
beyzamm Fatma_7 yeni evliyken hepsınıçok denedım yeni evlııyıö hemen olur dedim ama hepsı bps gercktem o bacak kaldırmak vs Allah vermedıkden sonra bos gecen adet oldum kaymamam dedı oldun mu evet dedım hey senı niye oldun dedi nıyesı mi var anne dedım benım annemın3 sene olmamıs sonra normal yollardan 3 tanr oldu bana dedımı senınde ınsallah oyle olmaz dedı ne olmuslı dedım laf soktu zoruma gıtmedı ama cok kırıldımbende zaten ıstıyprum 6 aylık evlıyım daha me yapabılıtım üzülüyorum takılıyorum hep düşünüyorum ne yapım ben ne yapım
Fatma_7 beyzamm ya daha çok yenisin ki. Seni çok iyi anlıyorum dışardaki insanların hamileliği dedikleri bile seni üzmelerine yetecek ama sadece dua et kendini oyala. Çocuk istediğini dışarıya belli etme sürekli hatırlatıp durmasınlar. Ben her gece ağlayarak dua ederdim. Bu benim ikinci evliliğim ilkinde olmadı 1 buçuk sene boyunca. İkinci evliliğimin 6. Ayı bitti hamile kaldım ve dediğim gibi 4 ay adet olmamama rağmen Rabbim mucizemi gönderdi. Benim kayınvalidem de görümcemde hemen olsun istedi her adetimin gecikmesinde test alıp beklediler en son dedim ki bu virüs bittikten sonra yapcaz biz çocuğu beklentilerini kestim. O sırada da ben amigurumi oyuncak yapıyorum o ara çok siparişim vardı onlarla uğraştım kafamı dağıttım. Zaten hamile kalmışım anlamadım bile. Rabbim inşallah tez zamanda seninde rahmini bi canla doldursun sıkma canını herşeyin zamanı var merak etme 😌
mucizemm_ beyzamm canım ufak Bi tavsiyem olucak yukarıda bol bol incir yiyorum demişsin incir prolaktini yükseltiyor ve prolaktin yüksekliğide gebeliğe engel Bi durum
Tiredmom beyzamm atamıyorsan genelde doyduğum olmiyor tecrübe ile sabit 10 ay delirdim en son doktorum laparoskopi yapacaktı tatile gittik adet olunca ara dedi heyecanla adetimi bekledim ki olayımda ne var mis görelim diye aaa ben aradim hamileyim diye :) adet beklerken bebek gelmiş tatilde bodrum bebesi 2.hamileyim esim surekli ilki 10 ayda oldu belki hemen olmaz ayda 1 kez deneyelim mi demeye başladı asla olma istemiom ya hemen olur dedim. O ay benu dinlemedi afedersin vok az bisi kaçtı içime napiosun dedim bağırdım asla beklemiyordum saçımı boyayacaktım arkadaşım test alıp gelmiş sadece 1 gün geçmişti yani 20ainde olmam lazım 21 sabahı aekadasmin zoruyla yaptığım testi kıpkırmızı gordum sonuç 39 haftaligim.
eilik 35 yaş altı için 12 ay, 35 yaş üstü için 6 ay hamile kalmamak normal sayılıyor. Yumurtlama takibi yapmak önemli, bebek yapmak için değil de aşkla olması gerekiyor, ve stresten uzak durmak lazım ☺️
beyzamm Tiredmom maşallah rabbim esirgedın rabbım istedıkdem sonra bız me dıyebılırız ki isterse hemen yada hic
beyzamm Fatma_7 çok teşekkür ederim böyle yazıyorsun emeğine sağlık bende popcrom bebek battaniyesi yapıyorum unutmak ıcın elımdem gelenı yapıyorum ♥️🥰😍😘
mucizemm_ beyzamm şöyleki benim hipofiz bezi adenomundan zaten yüksek ona artı olarak stres de (acaba bebeğim olucak mı bu ay oldu mu felan düşünceleride var tabi) yükseltiği içim incir kesinlikle yasak değerin eğer hamileliğe engel şekilde yüksekse dostinex diye haftalık kullanılan Bi ilaç var onunla düşürülüyor ben o şekilde hamile kaldım ama malesef kaybettim hormon tahlilinde gerekli görülürse verirler ilaç ama gerekli değilsede bence incir yeme ki daha fazla yükselmesin
nisaerdem Bizde eşimle sabahları çaksır kökü suyu kullandık ben adet bitiminden itibaren kullanmaya basladim. 2 gunde bir de birliktelik o ay oldu bizim hemen. Ama bunların hepsi teferruat Allah istemeseydi olmazdi bol bol tevbe istigfar cekip salavat getirdim dua ettim gerisini hep Allah a bıraktım şükürler olsun .
Zehraerdgn beyzamm bence ne kolay nede zor yolu var sadece bir zamani var nasibin ne zamansa o zaman oluyor sen ne yaparsan yap🤲
beyzamm mucizemm_ hım şuam korktum walla bu ay denegecegım ben zatrn yüksek aman zaten olmuypr sansımı deneyecegım olmazsa da bu ay doktora gıderız artk napalım olsaydı hayırlısıyla