Dilanakn Merhaba hamişler 27+5 haftalık hamileyim bir iki gündür karnımın sağ tarafında ağrılar oluyor sizde de oluyor mu normal midir? Son muaneme 2 hafta kadar önce gittim bi sonraki kontrolüme daha var çok şiddetli olmadığı için hastaneye gitmedim henüz
Sevda6767 Bu kadar olur... Ben 28+4 Üm. İki gündür dediğin gibi sağ tarafıma ağrı giriyor sancı gibi değil değişik sıkışıyor sanki
Dilanakn Sevda6767 aynen bende de öyle oluyor internetten de araştırdım biraz normal yazıyor bazı yerlerde
Dilanakn Yesimmm93 çok ağrı olmadığı için acile gitme gereği duymadım ama çok rahatsız olursam gitmeyi düşünüyorum
Sevda6767 Dilanakn aynen işte şiddetli olmadığı için gitmedim. Ki gitsem de normal dicektir benim doktor her şeye normal diyo 🙂 inşallah arkadaşın dediği gibi bıcırıklar büyüdüğü için normal olan agrilardir
SemraErkann Bebek büyüdüğü icin böbreklerinize yatış pozisyonunda kafası geliyor o agrı yapabilir bademde şiddetli olabilir şiddetli olduğunda doktorunuz ilac veriyor böbreklerimize baskılıydı eee artık bebecikler büyüyor 🙏🏻😍😁